• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

İl-Ke Tur, Safir ile filosunu güçlendirdi

İl-Ke Tur, Safir ile filosunu güçlendirdi
Ankara merkezli İl-Ke Tur, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv’in teslim ettiği Safir ile filosunu güçlendirdi.

İL-KE TUR SAFİR İLE KAZANIYOR

Ankara merkezli İl-Ke Tur, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv’in teslim ettiği Safir ile filosunu güçlendirdi.

İl-Ke Tur, Safir ile hem yolcularına kalite hem de kendine kazanç sağlıyor. Kullanıcılarına sunduğu üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile segmentinin gözdesi olan Temsa Safir, İl-Ke Tur filosundaki yerini aldı. Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv tarafından Ankara’daki tesislerinde teslim edilen Safir, İl-Ke Tur’a hem şehirlerarasında hem de turizm ulaşımında hizmet ve kazanç sağlayacak.

Azizoğlu Otomotiv’in Ankara’daki tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine, İl-Ke Tur Yöneticileri Adil ve Ali Berat Ağtaş, Temsa Yetkili Satıcısı Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Temsa Bölge Yöneticisi İlker Canbolat katıldı.

Teslimat töreninde konuşan İl-Ke Tur Yöneticisi Ali Berat Ağtaş; “Temsa Safir’in sunduğu yakıt ekonomisi ve 2 yıllık garanti süresi, onu tercih listemizde ilk sıraya yerleştirdi. Sunduğu gelişmiş donanım özellikleri ise üst düzeyde” dedi.

Temsa Safir her yönden kazançlı

Segmentindeki diğer araçlardan üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 12,2 metrelik Temsa Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim