• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İMEAK DTO Nisan ayı toplantısında Metin Kalkavan'dan Şadan Kalkavan sitemi

İMEAK DTO Nisan ayı toplantısında Metin Kalkavan'dan Şadan Kalkavan sitemi
İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Nisan ayı Meclis toplantısı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu başkanlığında İMEAK Deniz Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Nisan ayı Meclis toplantısı, bir süre önce aramızdan ayrılarak Hakk’ın rahmetine kavuşan Türk denizciliğinin duayen ismi Şadan Kalkavan için yapılan saygı duruşu ile başladı.

Türk denizciliğinin duayen ismi Şadan Kalkavan’ı anarak İMEAK DTO Nisan ayı Meclis toplantısını açan İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Türk denizciliği için Şadan Kalkavan’ın büyük bir kayıp olduğunu söyledi. 

Toplantıya misafir olarak katılan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, UTİKAD hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Mete Özalp ise, 18 ve 19 Mart 2015 tarihlerinde katıldığı ve bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye Uluslararası Petrol ve Gaz (TUROGE) Konferansı’yla ilgili denizcilik sektörünü yakından ilgilendiren önemli konuları anlattı. 

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın 5 Mart-9 Nisan arasında yapmış olduğu önemli faaliyetleri katılımcılara tek tek anlatarak faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İlker Meşe ise, su ile ilgili bilgileri paylaşarak pervanelerin nasıl gittiği, yakıt problemleri gibi konular hakkında bilgiler aktardı.

Abbas Kolçakar, limanlar hakkında önemli bilgileri paylaşırken Salih Zeki Çakır da, Ukrayna’da tutuklu bulunan KANTON adlı geminin tutukluluk süresinin sona erdirilmesiyle ilgili yardım yapılması gerektiğine dikkat çekerek İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan’dan yardım talebinde bulundu.

Toplantısının sonunda bir konuşma yapan İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Nisan ayı Meclis toplantısında yapılan konuşmalarda, Türk denizciliğinin duayen ismi Şadan Kalkavan’ı bir tek İrfan Erdem’in anmasına üzüldüğünü belirterek Erdem’e ayrıca teşekkür ettiğini, kürsüye gelerek konuşma yapanlara ise sitem etti.

Kalkavan’ın konuşmasının ardından İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Nisan ayı Meclis toplantısı sona ererken gündem konularıyla ilgili maddeler görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU, Fotoğraflar: Hakkı TAŞDEMİR

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim