• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İMİB'in yeni başkanı Hasan Can Çoker

İMİB'in yeni başkanı Hasan Can Çoker
İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden rahatsızlığı nedeni ile istifa eden Mehmet Özer’in yerine Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olarak Nisan 2010’dan bu yana görev yapan Mehmet Özer geçirdiği rahatsızlık nedeni ile görevinden istifa etti. Mehmet Özer’in istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına ise 14 Ocak 2014’de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında Canel Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çoker seçildi.

İMİB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Hasan Can Çoker “Birlik olarak Mehmet Özer’in başkanlığında 2010 yılından bugüne kadar Türkiye madencilik sektörünün ihracatını artırmak, üye firmaların vizyonunu genişletmek ve sektör sorunlarına çözüm bulmak için pek çok önemli çalışmaya imza attık. Yönetim Kurulumuzun kararı ile Sayın Özer’den başkanlığı devraldığım 2014 yılında da sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak projeler geliştirmek, bu yıl için belirlenen 5,6 milyar dolarlık ihracat hedefini yakalamak ve sektör sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için tüm gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Hasan Can Çoker kimdir?

25 Mart 1974 Bandırma doğumlu olan Hasan Can Çoker, Marmara Üniversitesi  İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra European University’de MBA yaptı. 2004-2006 yılları arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Uygulamalı Psikoloji öğrenimi görmüş olup, İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde master ve İşletme Bölümü’nde doktora öğrenimine devam etmektedir.

Hasan Can Çoker, 1992 yılından itibaren çeşitli kademelerde görev aldığı Canel Münip Çoker Madencilik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor. Çoker, İMİB Yönetim Başkanlığı’nın yanı sıra Türkiye Madenciler Derneği ve Genç Madenciler Derneği’nin de Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

İngilizce ve Almanca bilen Hasan Can Çoker, evli ve 2 çocuk babasıdır.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim