• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

İnci Akü, ACRON ile 'canlı kullanım'a geçti

İnci Akü, ACRON ile 'canlı kullanım'a geçti
ACRON ortaklığı ile yapılmaya başlanan projede, İnci Akü'de mamuller ve bir kısım yarı mamullerin üretiminde seri üretim yerine kesikli üretim kullanılacak.

Türkiye’nin önemli SAP iş ortaklarından ACRON, İnci Akü ile birlikte hayata geçirdiği projeyi başarı ile canlı kullanıma aldı.

İnci Holding BT Müdürü Mehmet Hepkorucu projeyi; “Tecrübesi, yetkinliği ve çözüm odaklı anlayışı, ACRON’u seçmemizdeki en önemli etkenlerdendir” şeklinde değerlendirdi.  

ACRON Bilişim Genel Müdürü Semih Gür ise projeyle ilgili olarak; “Farklı sektörlere yönelik önemli projelere imza atmaktan son derece mutluyuz. ACRON, sektöre yön verecek birikimi ile başarılı projeleri yönetmeyi sürdürecektir” dedi. 

Mayıs ayı başında canlı kullanıma geçen proje çerçevesinde, İnci Akü’de mamuller ve bir kısım yarı mamullerin üretiminde yöntem olarak seri üretim yerine artık kesikli üretim kullanılacak. Proje sayesinde ara stokların daha sağlıklı tespit edilmesi sağlanarak seri üretim sürecinden kaynaklanan sorunlara da çözüm üretildi. Böylece malzemelerin ara kademelerde de sarf edilmesi, anlık doğru stok değerlerine ulaşılması sağlandı.

ACRON tarafından hayata geçirilen “İnci Akü Kesikli Üretime Geçiş” projesi ile birlikte aynı zamanda, iş emrinin herhangi bir aşamasında “Plan/Fiili Maliyet Değerleri” raporlanabilir hale getirilerek, üretim analiz raporları daha etkin kullanılabilecek şekilde kullanıma alındı.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim