• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İnci Akü, Güneş Enerji Teknolojileri fuarına katıldı

İnci Akü, Güneş Enerji Teknolojileri fuarına katıldı
Güneş Enerji Teknolojileri alanında düzenlenen fuarda İnci Akü, yenilenebilir enerji ve kesintisiz güç kaynakları için ürettiği İnci Battery Gel Serisi ve İnci Battery Stasyoner aküleriyle yer aldı.

İnci Akü, katıldığı fuarlara bu kez dünyanın en büyük Güneş Enerji Teknolojileri Fuarı Intersolar Avrupa Fuarı’nı ekledi. Fuar 4-6 Haziran 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi. 90 bin metrekare alanda, 1.000’den fazla katılımcıyla gerçekleşen fuar, yaklaşık 50 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Fuarda, 26 metrekarelik alanıyla yer alan İnci Akü, yenilenebilir enerji sistemlerinde kullanılan İnci Battery Gel Serisi ve İnci Battery Stasyoner akülerini tanıttı.

Güneş enerjisi ve teknolojileri konusunda dünyanın en geniş kapsamlı ve büyük fuarı olan Intersolar’da fotovoltaikler, Güneş’ten enerji üreten teknolojiler, enerji depolama sistemleri ve termal güneş enerji teknolojisi konularına odaklanıldı. Özel tasarlanmış jel elektrolit yapısı ile kısa sürede şarj olan yüksek performanslı İnci Battery Gel Serisi, fuarda büyük ilgi gördü.

İnci Akü’nün Intersolar Avrupa Fuarı’nda yer almasına ilişkin değerlendirmede bulunan İnci Akü Pazarlama Müdürü Damla Arkan, “Geleceğin en önemli enerji kaynağı olan yenilenebilir güneş enerjisi için Münih’teki Intersolar Avrupa Fuarı’nda sergilediğimiz özel olarak tasarlanmış İnci Battery Gel Serimiz ve İnci Battery Stasyoner akülerimiz ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. İnci Akü’yü global bir marka olma yolunda dünyanın dört bir yanında tüketicilerle buluşturmak ve büyük bir ilgiyle karşılanmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz.” dedi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim