• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

İnci Akü mezun olmadan kariyer fırsatı sunuyor

İnci Akü mezun olmadan kariyer fırsatı sunuyor
İnci Akü’nün 2010 yılında çalışmalarına başladığı ve 2011 yılında ilk adımlarını attığı “Üniversitelerin İncileri” projesinde ikinci dönem başladı. Proje kapsamındaki ilk marka elçileri İnci Akü’deki eğitimlerini tamamlayarak stajlarını gerçekleştirirken

 

Üniversite öğrencilerine mezun olmadan iş yaşamı ile tanışma fırsatı sunan İnci Akü’nün “Üniversitelerin İncileri” projesi kapsamında 10 üniversiteden 11 marka elçisi belirlendi. İnci Akü’nün Manisa’da bulunan fabrikasına ilk ziyareti gerçekleştiren “Üniversitelerin İncileri” kariyer yaşamına ilk adımı atmış oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Galatasaray Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitimlerini sürdüren 11 üniversiteli, İnci Holding ve İnci Akü üst yönetiminden mentörlük desteği ve farklı alanlarda kişisel gelişim eğitimleri alacak.
 
Projenin ikinci dönemini değerlendiren İnci Akü Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Göksel Paker: “Kökleri 1952 yılına dayanan İnci Holding’in bir iştiraki olarak birinci önceliğimiz insan kaynağına yatırım. İnci Grubu, çalışanlarının gelişimini önemsiyor ve potansiyel çalışanları için de değer yaratıyor. ’Üniversitelerin İncileri’ projesini de bu bakış açısı ile hayata geçirdik. Projemizin ilk döneminde duyduğumuz heyecanla ikinci döneme başladık. Türkiye’nin birbirinden başarılı üniversitelerinde eğitim alan gençler kariyer yaşamına İnci Akü’de ilk adımı attı. Biz onların enerji ve heyecanı ile üniversitelilere ulaşıyoruz. Projemiz kapsamında marka elçilerimiz ile yaklaşık 2 yıl birebir iletişim kuruyoruz, stajlarını grup şirketlerimizde yapıyorlar. Birinci dönemde 8 marka elçimiz, düzenlediğimiz eğitim kampına katıldı. Üst düzey yöneticilerimiz ile bir araya gelme fırsatı buldular ve stajlarını yaptılar. Hedefimiz önümüzdeki üç yılda 20 marka elçisi ile 15 üniversiteye ulaşmak” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim