• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İnci Akü’den derin deşarja dayanıklı ürün

İnci Akü’den derin deşarja dayanıklı ürün
Akü sektörünün önemli oyuncularından İnci Akü, Türkiye genelindeki tüm bayilerinin katıldığı bayi toplantısını Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

 

İnci Akü, yeni geliştirdiği, başta tekneler olmak üzere, karavanlarda, golf araçlarında, yer temizleme makinelerinde, tekerlekli sandalyeler ve yenilenebilir enerji santrallerinde kullanılabilecek İnci Battery Gel Serisi’ni toplantıda bayilerine tanıttı.
 
Manisa’daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen İnci Battery Gel serisi, başta tekneler olmak üzere, karavanlar, golf araçları, yer temizleme makineleri, tekerlekli sandalyeler ve yenilenebilir enerji santralleri gibi oldukça geniş bir alanda kullanılabilecek. Yüksek sıcaklıklarda bile uzun çevrim ömrüne sahip olan İnci Battery Gel serisi ile telekomünikasyon sistemlerinin, robotların, güvenlik sistemlerinin ve acil destek ünitelerinin de enerji ihtiyaçlarını karşılayacak.
 
Derin deşarja dayanıklı İnci Battery Gel serisi
 
İnci Battery Gel Serisi ürünler, standart akülere göre 4 kata kadar daha yüksek derin deşarj oranına sahip ve yüksek çevrim ömürleri ile öne çıkıyor. Özel olarak tasarlanan tam kapalı, sızdırmaz sistemli aküler, iç mekanda da güven ile kullanım avantajı sağlıyor. Gel serisi aynı zamanda özel kapak ve valf kontrollü buşon sistemi sayesinde bulunduğu ortamda havalandırmaya ihtiyaç duymadan çalışabiliyor. 
 
Konvansiyonel akülerden farklı olarak içerisindeki elektrolit silica ile karıştırılarak elde edilen jele sahip aküler bakım gerektirmiyor ve sızdırmazlık sağlıyor. Gelişmiş kimyasal yapısı sayesinde hızlı şarj olabilme özelliğine ve kısa devrelere karşı özel seperatörlere sahip olan ürünler özel buşonları ile üstün güvenlik sağlıyor.
 
Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen İnci Battery bayilerini, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesislerinde karşılayan İnci Akü yetkilileri, bayilerle birlikte fabrika turu gerçekleştirdiler. Fabrika turu ve öğle yemeğinin ardından Manisa Organize Sanayi Bölgesi  Konferans Salonu’nda İnci Battery Gel Serisi Lansman Toplantısı gerçekleştirildi. İnci Akü Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Göksel Paker lansman toplantısında yaptığı konuşmasında “Biz, Türkiye’nin en köklü aile kuruluşlarından bir olan İnci Holding’in bir iştiraki olarak “Enerji depolamada uzun ömürlü hızlı çözümler sunmak” misyonu ile çalışıyor ve “Dünyanın ilk 10 akü üreticisi arasında olmak” vizyonu ile geleceğe yönelik adımlarımızı atıyoruz. Bu, siz değerli bayilerimizle birlikte başaracağımıza ve hep birlikte kazanacağımıza inandığımız bir gelecek olacak. Bu güçlü duruşun ve kendimize güvenimizin temelinde, Türkiye’de sektörümüzde bir ilk olan Ar-Ge merkezimiz bulunuyor. Tabii ki sadece bununla sınırlı değil. Ar-Ge sürecinden başlayarak üretimin tüm aşamalarında büyük faydasını gördüğümüz Alman kalite standartlarında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, dünyanın en kaliteli hammadde üreticileriyle işbirliğimiz yer alıyor. Bunların bir sonucu olarak piyasaya yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Bugün lansmanını yaptığımız İnci Battery Gel serisi de genel çerçevesini paylaştığım İnci Akü anlayışının en iyi örneklerinden biri olarak öne çıkıyor” dedi.
 
Konuşmasında İnci Akü olarak sektörde birçok ilki başardıklarını ve sektörün lokomotif kuruluşlarından biri olduklarını vurgulayan Göksel Paker, “Evrende bir enerji sorunu değil enerjiyi depolama sorunu vardır. Bugün çözmemiz gereken enerjiyi depolama ve ihtiyaç anında kullanıma sunabilme sorunudur. İnci Akü olarak Ar-Ge çalışmalarımızın temelinde bu bakış açısı yer alıyor. Önemli olan enerjinin kaynağına mekânsal ve fiziki olarak bağlı kalmadan özgürce hareket etmek, sürdürülebilir olmayan enerji kaynaklarına alternatifler üretmek, bu enerji kaynaklarından elde edilen enerjiyi depolayabilmek ve yaşanabilir bir dünya kurmaktır. Bugün lansmanını yaptığımız, detayları ile sizinle paylaştığımız İnci Battery Gel Serisi’mizi geliştirmemiz de işte bu vizyonumuzun bir sonucudur. “Uzun ömürlü akü” sloganıyla yola çıkan İnci Akü, insanlığın bu temel sorunlarının çözümüne adanmış bir teknoloji şirketidir” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim