• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

İnebolu’lulardan, liman için İDO’ya mektup

İnebolu’lulardan, liman için İDO’ya mektup
Yapımına 1882 yılında başlanan Kastamonu’daki İnebolu Limanı’nın geçmişteki günlerine dönmesi canlanması için İnebolulular, İDO’ya ‘yaz aylarında İnebolu’ya sefer yapılması’ çağrısında bulunacak.

Kurtuluş Savaşı’nda da önemli bir rol üstlenen 130 yıllık tarihi liman, ülkemizi kuzeyden güneye kesen en önemli aksların birinin ucunda yer alıyor.

İnebolu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kastamonu İl protokolü, İnebolu protokolü ve İnebolu muhtarları, 28 Temmuz tarihinde, İnebolu’daki Duru Park Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajıyla birlikte, İnebolu’nun sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

En önemli sosyal sorumluluk projesi ‘burs’ olacak

İnebolu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu yaptığı konuşmada, İstanbul’da 1.5 milyon Kastamonulunun yaşadığını ve İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların gerek siyasi alanda, gerek iş hayatında, gerekse sosyal hayatta hak ettikleri noktaya gelebilmesi için birlik ve beraberliğin şart olduğunu söyledi.

Bu anlamda, tüm Kastamonuluların davalarına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Çelebioğlu, özellikle muhtarların bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini kaydetti.

Konuşmasında, okumuş bir toplumun önemine işaret eden Çelebioğlu, İnebolu Dernekler Federasyonu’nun en önemli sosyal sorumluluk projesinin burs olacağını ve bu bilincin tüm Kastamonu’da yayılması gerektiğini belirtti.

Geniş katılım gerçekleşti

İnebolu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin İstanbul’dan katılımıyla Kastamonu – İnebolu’da gerçekleşen iftar yemeğine; Kastamonu Vali Vekili Ömer Faruk Ates, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP İl Başkanı Dursun Ergin, İnebolu Kaymakamı Kubilay Ant, Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, İnebolu İlçe Emniyet Müdürü Cihan Karabıçak, İnebolu İlçe Müftüsü Mehmet Uzun, İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Necdet Gültepe,  Belediye meclis üyeleri Kemal Satılmış, Özdal Taşçı, Kadir Çelebi, Talat Reis,  Hasan Çelebioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Şevki Uzun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çömlekçioğlu, AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Aydın, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ateş, Prof. Dr. Ahmet Maranki, Kastamonu Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Yücel Gündoğdu, İstanbul Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Maranki, yerel basın mensupları ve İnebolu’daki muhtarlarının aralarında bulunduğu üst düzey yetkililer katıldı.

İnebolu Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulundan katılan isimler

İnebolu Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı H. Selami Çelebioğlu ile

*Yönetim kurulu üyeleri; Hasan Vural, Recep Ümit Maranki, Ahmet Tokatlıoğlu, Sadık Şentürk, Ramazan Şivetoğlu, Mehmet Uçarkuş, Veli Çelik, Mehmet Vural, Ahmet Köksal, Lütfi Bilgiç, Kemal Küpoğlu, Coşkun Kömeçoğlu, Kadir Çayanoğlu, Yaşar Yavuz, Ali Özdemir, Süleyman Tokatlıoğlu, Erhan Ecevit, Mustafa Aksu, Mustafa Manoğlu, Muhammet Şener, Mustafa Doğan;

*Disiplin kurulu üyeleri; Ekrem Turhan, Aydın Doğan, Celal Şener, Işık Altıkulaç,

Yılmaz Aksu, İsa Kalafatoğlu;

*Denetim kurulu üyeleri; Sercan Kara, Hamdi Ünlü, Salih Yılmaz, Şenay Şener, Ali Doğan, Ahmet Köse katıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim