• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

İngiltere’den Fransa’ya gemiyle geçişlerde yeni uygulama

İngiltere’den Fransa’ya gemiyle geçişlerde yeni uygulama
İngiltere’den Fransa’ya gemi ile geçmek için Dover Limanı yönüne ilerleyen ağır yük taşıyan araçların güvenlik sebebiyle Manston Havaalanı geçici olarak kullanılmasına karar verildi.


IRU tarafından yapılan duyuruya istinaden, İngiliz Hükümeti tarafından İngiltere’den Fransa’ya gemi ile geçmek için Dover Limanı yönüne ilerleyen ağır yük taşıyan araçların güvenlik sebebiyle Manston Havaalanı geçici olarak kullanılmasına karar verildi.  Bu yönde belirtilen araçlar M2 otoyolu ile Manston Havaalanına yönlendirilecek olup, bir sonraki gemi kapasitesi uygun olana dek araçlar bekletilecek ardından gemiye yönlendirilecek. Avrupa Tüneli’ni (Euro Tunnel) kullanacak ağır yük taşıyan araçların ise M20 otoyolunu kullanmaları gerekiyor. 

Manston havaalanını kullanmaksızın Dover Limanı'na devam eden ağır yük taşıyan araçlar polis tarafından Manston havaalanına geri gönderilecek, yapılan bu ihlal zaman ve maliyet kaybına sebep olacaktır.

Dover Limanı'nı kullanmak isteyen canlı hayvan taşımacılığı veya öncelikli yük taşıyan araçların Manston Havaalanı'na ilerlemeleri halinde bu araçlara öncelik verilerek gemiye binmelerine izin verilecek.

Manston Havaalanına giriş çıkışlar sıkı şekilde kontrol edilecek, sürücüler havaalanında bulunan tesisin imkanlarından faydalanabilecek. Bir sonraki geminin müsaitlik durumuna göre araçların gemiye geçişine izin verilecek olup, uygulamaya konan sistem hakkında yapılan uyarıların dikkate alınması gerekiyor.

dover-002.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim