• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Intertraffic İstanbul, 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor

Intertraffic İstanbul, 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı 2 yılda bir Ulaştırma sektörünü İstanbul’da biraraya getiriyor.

Kentiçi ve kentler arası yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan taşıtlar, toplu ulaşım sistemlerindeki gelişmeler, akıllı ulaşım sistemleri, trafik yönetimi ve planlaması, ulaştırma yönetiminde yer alan tüm kurumlar ve bunlar arasındaki koordinasyon, yol güvenliği ve güvenliğin arttırılmasında kullanılan tüm ekipmanlar İntertraffic İstanbul platformunda yer alacak konu başlıkları olacak.

Amsterdam RAI ve UBM NTSR tarafından organize edilen Intertraffic İstanbul 2015 Fuarı kapsamında ulaşım sektörü için akıllı ulaşım çözümleri, park sistemleri, toplu ulaşım sistemlerindeki gelişmeler dikkat çekecek konular arasında yer alıyor. Intertraffic İstanbul Ulaştırma Bakanlığı’nın desteği ile Karayolları Genel Müdürlüğü, Belediyeler, İETT Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü ve özel sektörün geniş katılımı ile açılacak.

Fuarın bu zengin katılım portföyü ile gerçekleşecek olmasının geçmiş yıllarda olduğu gibi gerek ülkemiz gerekse de bölgemiz açısından büyük bir fayda sağlayacağı düşünülüyor. Intertraffic İstanbul 27-29 Mayıs 2015 tarihinde İstanbulda 8.kez sektörü bir araya getiriyor olacak.

Intertraffic İstanbul’un odak konusu bu yıl ulaşım ve otopark yönetimi olacak. Ayrıca kentsel dönüşüm ve ulaşıma etkisi de tartışılacak. TEDES – Elektronik kamera sistemleri Türkiye’de büyüyen bir pazar ve bu konularda olacak yeni ihaleler, yatırımlar Intertraffic İstanbul’da konuşulacak.

Geniş etkinliklerin bulunduğu ve trafik için çözümlerin konuşulacağı fuarda ayrıca ISPARK Otopark Semzpozyumu da yapılacak. Sempozyum başlıkları arasında İBB Genel sekreterinin oturum başkanlığı ile “Ulaşım ve Otopark Sektöründeki Son Gelişmeler”, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın başkanlığında “Otopark Sektöründe İşletme Stratijeleri” gibi konular konuşulacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim