• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

İpragaz tahsilatları Turkcell Cüzdan ile yapacak

İpragaz tahsilatları Turkcell Cüzdan ile yapacak
Turkcell ve İpragaz işbirliğiyle hayata geçirilen mobil ödeme sistemiyle artık İpragaz, bayilerinden Turkcell Cüzdan servisi ile uzaktan ödeme alabilecek.
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve enerji sektörünün önde gelen yenilikçi firmalarından İpragaz, tüm mobil cihazlardan ve kişisel bilgisayarlardan kullanılabilen bir mobil ödeme sistemi geliştirdi. Sistem sayesinde Turkcell hat sahibi İpragaz bayi ve müşterileri, İpragaz’a olan borçlarını Turkcell Cüzdan servisi aracılığı ile  ödeyebiliyor.
 
Türkiye’de ilk kez sunulan mobil ödemeyle uzaktan tahsilat sistemi sayesinde, satış temsilcileri, ister mobil cihazlarından isterlerse bilgisayarlarından tahsil edecekleri ücreti görebiliyor,  POS makinesi taşımalarına ve bayilere gitmelerine gerek kalmadan, uzaktan tahsilat yapabiliyorlar.
 
Kocabaş: “Rekabette fark yaratmak isteyen tüm şirketleri davet ediyoruz”
 
Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:
 
“İpragaz iş birliğimiz sayesinde, Turkcell Cüzdan’a abone olarak  sahip oldukları Garanti Bankası kartlarını  Turkcell Cüzdan’a ekleyen Turkcell müşterileri, tahsilat talebi geldiğinde zahmetsizce ödeme işlemlerini yapabilecek. Dünyanın en gelişmiş mobil ödeme çözümü olan Turkcell Cüzdan, İpragaz’a operasyonel anlamda önemli bir maliyet avantajı sağlıyor. Türkiye’nin ilk mobil ödemeyle tahsilat sistemi için tüpten otogaza, fırınlardan restoranlara çok geniş yelpazede hizmet veren İpragaz ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle Turkcell, teknolojik üstünlüğünü Türkiye’nin ve ekonomiye can veren şirketlerimizin hizmetine sunuyor. Rekabette fark yaratmak isteyen tüm şirketlerimizi teknolojinin gücünden faydalanmaya davet ediyoruz.” 
 
İpragaz Genel Müdürü Selim Şiper ise “İpragaz, 50 yılı aşkın süredir, LPG sektörünün öncüsü ve her zaman ilklere imza atan markası oldu. Mobil ödeme sistemi tahsilat aracını da Türkiye’de ve dünyada ilk kez İpragaz tüpgaz bayilerinin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Enerji sektörünün önde gelen ve her zaman farkındalık yaratan markası İpragaz ile lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell işbirliği çerçevesinde hazırlanan proje ile tahsilat sürecinde operasyonel maliyetlerimizi azaltmayı ve bayilerimizin kolay ödeme aracı kullanarak hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez uygulanan bu çalışmanın bir parçası olmaktan dolayı da çok memnunuz.
 
Her zaman sektörde fark yaratmak amacı ile hareket eden İpragaz farklılığımızın, fark yaratmak oldugunu vurgulayarak yeni hedefler ve ilk olma gayreti içerisinde yolumuza devam ediyor olacagız” dedi.
 
Sistem nasıl işliyor?
 
-  İpragaz bayisi/müşterisi cep telefonlarından CÜZDAN yazıp 7777’ye göndererek Turkcell Cüzdan servisine ücretsiz sahip oluyor,
 
-  Akıllı telefonu olan müşteriler Turkcell Cüzdan uygulamasını indirerek, standart telefonlarda ise Turkcell menü altındaki Turkcell Cüzdan başlığından işlemler yapılabiliyor.
 
-  Mastercard/Maestro logolu Garanti Bankası kartları, GARANTI yazıp 7777’ye gönderilerek veya Turkcell Cüzdan uygulamasındaki “Kart Ekle” adımından, Turkcell İletişim Merkezleri’nden ya da bankanın ATM, çağrı merkezi veya internet şubesinden Turkcell Cüzdan’a ekleniyor,
 
- Satış temsilcileri, internet erişimi olan herhangi bir akıllı telefon, tablet ya da kişisel bilgisayardan http://mobilodeme.ipragaz.com.tr adresine girerek İpragaz Mobil Ödeme Sistemi’ne erişim sağlıyor,
 
- Ödeme yapması istenen bayinin/müşterinin müşteri numarası, cep telefonu, tahsil edilecek miktar vb. bilgiler girilerek sistemin içerisinde “Gönder” butonuna tıklanıyor,
 
-  Bayinin/müşterinin cep telefonuna ödeme bilgilendirme ve onay ekranı SMS olarak geliyor,
 
-  Bayi/müşteri, ödemeyi onaylıyorsa ödeme yapmak istediği Garanti Bankası kartını seçiyor ve kartın şifresini giriyor,
 
-  Ödeme işlemi tamamlandığında banka tarafından bilgilendirme SMS’i gönderiliyor,
 
- Satış temsilcisinin ekranına tahsilatın gerçekleştiği bilgisi geliyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim