• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

İş Bankası Lojistik Grubu'nda yapılanma

İş Bankası Lojistik Grubu'nda yapılanma
Türkiye İş Bankası Grubu şirketlerinden Nemtaş, Gemport ve Nemtrans, Lojistik Grubu çatısı altında toplandı.

İş Bankası Lojistik Grubu'nda yapılanma

Türkiye İş Bankası Grubu şirketlerinden Nemtaş, Gemport ve Nemtrans, Lojistik Grubu çatısı altında toplandı. Yeni yapılanmayla birlikte, Nisan 2007 tarihinden bu yana Nemtaş Denizcilik’in Y.K. üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevini yürüten M. Süha Aktaş “T. İş Bankası Lojistik Grup Başkanı” olarak atandı.

Süha Aktaş’tan boşalan Nemtaş Denizcilik Genel Müdürlüğü’ne ise daha önce Ticaret ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Kaptan Tufan Süslüer getirildi.

İş Bankası’nın Lojistik Grubu’nu oluşturan Nemtaş Denizcilik A.Ş.,Gemport Limancılık A.Ş. ve kara nakliyesi ve depoculuk alanında faaliyet gösteren Nemtrans Lojistik A.Ş. şirketlerinin 2004 yılından bu yana üst yönetim kademelerinde muhtelif görevlerde bulunan Aktaş, yeni yapılanmanın, Lojistik Grubu şirketlerine dinamizm ve sinerji kazandıracağını belirterek çağın gereği olan bu tür yapılanmaların Türk Lojistik Sektörüne de önemli katkılarda bulunacağını vurguladı.

1 Ekim 2010 tarihi itibariyle Nemtaş Denizcilik Genel Müdürlüğü görevine getirilen Kaptan Tufan Süslüer, şirketin misyonu çerçevesinde Nemtaş Denizciliği daha da ileriye taşıyacaklarını vurguladı. Süslüer, armatörlük, gemi işletmeciliği, gemi kiralama ve gemi acenteliği alanlarında Şirketi, İş Lojistik Grubu stratejileri doğrultusunda, sektörde farklı bir konuma getireceklerini ve Türk Bayrağını dünya denizlerinde gururla dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim