• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

İşadamlarına da yeşil pasaport verilecek

İşadamlarına da yeşil pasaport verilecek
Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı "Belli ihracat büyüklüğü olan işadamlarına yeşil pasaport verilmesini sağlayacağız" dedi.

KİMLER YEŞİL PASAPORT ALACAK?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı "Belli ihracat büyüklüğü olan işadamlarına yeşil pasaport verilmesini sağlayacağız" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın işadamlarına yeşil pasaport verilmesi konusunda bir çalışma yapılması için kendisine talimat verdiğini belirterek, ''Bu konudaki çalışmayı hızlandıracağız, ama ölçüsü şu olacak; ihracat büyüklüğü konusunda bir rakam ortaya koyacağız, belli ihracat büyüklüğü olan işadamlarına yeşil pasaport verilmesini sağlayacağız'' dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 67'inci genel kurulunda konuşan Bakan Yazıcı, hükümet olarak hem ekonomik hem de sosyal alanlarda en ileri modelleri geliştirip uyguladıklarını söyledi.

İnsan merkezli ekonomi politikasının, özellikle son yıllarda birçok ülkenin krizle sarsılığı ortamda Türkiye'yi dünyanın en saygın ülkelerinden biri durumuna getirdiğini kaydeden Yazıcı, Türkiye'nin makro ekonomik istikrarı yakaladığını ifade etti.

Türkiye'nin ekonomik büyümesinin rekorlar kırdığını, kişi başı milli gelirin çok ciddi oranlarda arttığını, işsizlikte, cari açıkla mücadelede önemli başarılar elde edildiğini kaydeden Gümrük ve Ticaret Bakanı, ''Bu başarı çiftçimizin, sanayicimizin, tüccarımızın, işadamımızın, yani hepimizin başarısıdır'' dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim