• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

ISG Airport Hotel'e bu yıl iki ödül geldi

ISG Airport Hotel'e bu yıl iki ödül geldi
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ISG Airport Otel’e dünyaca ünlü seyahat siteleri HolidayCheck.com ve Tripadvisor.com’dan bu yılda iki ödül birden geldi
Havayolu ulaşımını tercih eden yolculara ayrıcalıklı hizmetler sunan İSG Airport Otel’in başarıları dünyaca ünlü seyahat siteleri tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. İSG Airport Otel ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portallarından Tripadvisor tarafından “Tripadvisor Mükemmeliyet Sertifikası 2013” ile ödüllendirildi. Otele ikinci ödül ise Avrupa’nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com’dan geldi. Holidaycheck.com seyahat sitesi, İSG Airport Otel’e ‘Quality Selection 2013 Ödülü’nü layık gördü.
 
 ‘Dünyanın en güvenilir seyahat önerileri’ sloganı ile ziyaretçilerinin mükemmel bir tatil geçirmeleri için önemli bir referans noktası olan Tripadvisor seyahat portalında; mükemmeliyet sertifikasına layık bulduğu otellerin; değer, odalar, temizlik, hizmet ve lokasyon olmak üzere beş alanda tam not alması gerekiyor. En iyi performans gösteren işletmelerin layık görüldüğü mükemmeliyet sertifikası, yalnızca ziyaretçiler tarafından yüksek oylar almış kuruluşlara hak ettikleri prestije katkıda bulunmak için veriliyor. Toplam konaklama mekanlarının yüzde 10’unun gerekli şartları yerine getirebildiği “Tripadvisor Mükemmeliyet  Sertifikası”nı İSG Airport Hotel de müşterilerine sağladığı konfor ve özenli hizmet anlayışıyla kazandı.
 
 İSG Airport Hotel; geçtiğimiz yılda ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalları Tripadvisor ve Holidaycheck.com tarafından “Certificate Of Excellence For The Year Of 2012” ödülü ile “Quality Selection 2012” ödülünü almıştı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim