• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

İSG Airport Otel'e en iyi "Tavsiye" ödülü

İSG Airport Otel'e en iyi "Tavsiye" ödülü
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren ve yoğun iş ve seyahat temposu olan misafirler için seyahati daha konforlu ve zevkli hale getiren ISG Airport Otel’e...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren ve yoğun iş ve seyahat temposu olan misafirler için seyahati daha konforlu ve zevkli hale getiren ISG Airport Otel’e dünyaca ünlü seyahat siteleri HolidayCheck.com ve Tripadvisor.com’dan iki ödül geldi.

İSG Airport Otel, Tripadvisor.com’dan “Certificate Of Excellence For The Year Of 2012”, HolidayCheck.com‘dan ise Quality Celection 2012 ödülünü aldı.

Havayolu ulaşımını tercih eden yolculara ayrıcalıklı hizmetler sunan İSG Airport Otel’in başarıları dünyaca ünlü seyahat siteleri tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. İSG Airport Otel ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portallarından Tripadvisor tarafından “Certificate Of Excellence For The Year Of 2012” ile ödüllendirildi. Otele ikinci ödül ise Avrupa’nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Holidaycheck.com’dan geldi. Holidaycheck.com seyahat sitesi, İSG Airport Otel’e “Quality Celection 2012 Ödülü’nü layık gördü.

Erhan Çetin: “Yılı %85 doluluk oranı ile kapatmayı hedefliyoruz”
 
İSG Airport Otel’in aldığı ödüller doğrultusunda değerlendirmede bulunan İSG Airport Otel Müdürü Erhan Çetin, otelin iki önemli seyahat sitesi tarafından ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Otelin 2012 yılı genelinde başarılı bir performans sergilediğine değinen Erhan Çetin, “2012 yılında ortalama doluluk oranımız % 80 civarında, yılı % 85 doluluk oranı ile kapatmayı hedefliyoruz” dedi. Erhan Çetin, otel misafirlerinin arasında; bölge civarında yerleşik şirketlerin yurtdışından gelen misafirleri, havayolu ekipleri, günün erken saatlerinde uçuşu olan ancak komşu illerden yani Bursa, İzmit, Sakarya’dan gelenler bulunduğunu söyledi. 
 
“Booking.com’da da müşteri memnuniyetinde üst sıralardayız”
 
Ödül veren kuruluşların dünya çapında en güvenilir siteler arasında yer aldığını, bu sitelerin dışında yine seyahat deneyimlerinin paylaşıldığı booking.com’dan da çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Erhan Çetin, “Bu sitede sadece otelde kalan konukların doldurdukları bir müşteri memnuniyeti anketi var. Otelimiz bu ankette Türkiye’deki tüm oteller arasında 200’den fazla değerlendirme alan ilk 10 otel arasında yer alıyor” dedi. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim