• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İSG'de, fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin sergisi açıldı

İSG'de, fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin sergisi açıldı
'Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nda derece giren eserlerden oluşan sergi, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 31 Temmuz’a kadar ziyarete açık olacak.

GÜBRETAŞ, 'Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerden oluşan sergiyi, İstanbul Sabiha Gökçen’de sanatseverlerin ve yolcuların beğenisine sundu. Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Giden Yolcu Salonu Sergi Alanı’nda açılan sergi, 31 Temmuz 2014 tarihine kadar gezilebilecek.

7 farklı kategoride toplam 13 bin TL’lik para ödülünün verildiği yarışmaya, bu yıl 47 farklı ilden 236 eser katıldı. Sergi açılışıyla birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen törende dereceye giren yarışmacıların ödülleri de verildi. Törene İSG CEO’su Gökhan Buğday, HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta’nın yanı sıra havalimanı protokolü ve jüri üyeleri de katıldı.

Birincilik ödülünü kazanan Mersin’den Anadolu Ajansı muhabiri Anıl Bağrık ödülünü GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta’dan aldı. İkincilik ödülünü kazanan Muğla Yakamoz Gazetesi’nden Volkan Yıldız’a ödülünü İSG CEO’su Gökhan Buğday, üçüncülük ödülü alan İhlas Haber Ajansı foto muhabiri Melih Cevdet Tekşen’e ise ödülünü HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu takdim etti.

TRT Gümüşhane muhabiri Hüseyin Özgün’ün mansiyon ödülünü yarışmanın jürisi üyesi Coşkun Aral takdim ederken, bu yıl kadın foto muhabirleri teşvik için verilen Jüri Özel Ödülü’nü kazanan Zeynep Seda Çakır da ödülünü jürinin kadın üyesi Nihal Gündüz’ün ellerinden aldı. 

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, törende yaptığı konuşmada, tarım sektöründe kadın emeğinin önemli bir yeri olduğu düşüncesiyle buna dikkat çekmek için yarışma temasını “tarımda kadın” olarak belirlediklerini söyledi. Bu yılki ilk sergiyi İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapılarından biri olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Genel Müdür Balta, bu serginin önümüzdeki aylarda Türkiye’nin farklı illerinde tarım ve fotoğraf ilgilileriyle buluşmasını planladıklarını belirtti.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim