• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

İSG'de Open Gate ile yeni dönem başladı

İSG'de Open Gate ile yeni dönem başladı
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, 4 Mart tarihinde başlayan ‘Open Gate’ uygulaması ile yolcular, pasaport kontrolünden hemen sonra konulan 11 adet dedektörlü kapı ve X-Ray’den geçecek.

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN ULUSLARARASI HAVALİMANI DIŞ HATLAR TERMİNALİ’NDE ‘OPEN GATE’ UYGULAMASI İLE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, 4 Mart tarihinde başlayan ‘Open Gate’ uygulaması ile yolcular, pasaport kontrolünden hemen sonra konulan 11 adet dedektörlü kapı ve X-Ray’den geçecek.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde güvenlik uygulamaları değişti. 4 Mart tarihinde başlayan ‘Open Gate’ uygulaması ile yolcular, pasaport kontrolünden hemen sonra konulan 11 adet dedektörlü kapı ve X-Ray’den geçecek. 12 Ocak 2012 tarihinde başlayan ‘Open Gate’ çalışmaları, 4 Mart 2012 Pazar günü saat: 06:00’da tamamlanarak, yeni uygulamaya geçildi. Yolcular; yeni uygulamayla birlikte, Dış Hatlar Terminal girişlerinde yer alan dedektörlü kapı ile X-Ray'den geçtikten sonra biniş işlemlerini uçtukları havayolu bankosunda gerçekleştiriyor.

Bagajlarını vererek biniş kartını alan yolcular, pasaport bankolarından hemen sonra olan dedektörlü kapıların birinden geçiş yapıyor. Yolcular, pasaport bankolarının hemen yanındaki dedektörlü kapıların bulunduğu yere konulacak X-Ray’den de bagajlarını geçirebiliyorlar. İstanbul aktarmalı olarak başka ülkeye uçuş yapacak olan transit yolcular da, gidiş katı arındırılmış salona girmek için dedektörlü kapı ile X-Ray’den geçecek. Yeni uygulamayla birlikte yolcular uçak kalkış anına kadar olan zamanı diledikleri yerde alışveriş yaparak, dinlenerek, yemek yiyerek geçirebilecekler. Aynı şekilde bu uygulamayla yolcuların daha rahat bir ortamda uçaklarına binmesini sağlamak ve havayolu şirketlerinin ani uçak kapı değişikliğinde yolcuların sorun yaşamasını engellemek amaçlanıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim