• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

İSG'den yolcularına 'Fast Track' hizmeti

İSG'den yolcularına 'Fast Track' hizmeti
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG, yolcularına, seyahatlerinde ihtiyaç duyabileceği konfor, hız ve kolay geçişi sağlayan “Fast Track” hizmetini satışa sundu.

“Yolcu dostu terminal” parolasıyla yola çıkan İSG, misafirlerine yepyeni bir hizmet sunuyor. “Fast Track” adı verilen bu hizmet ile yolcuların ihtiyaç duyduğu anda konfor, hız ve kolay geçişe sahip olabilmeleri hedefleniyor. Fast Track hizmetinde iç ve dış hat yolcuları için farklı ürün seçenekleri bulunuyor. Örneğin iç hat yolcuları, DOMFAST kodlu ürünü satın alıp, terminal girişindeki CIP geçişini kullanarak hızlı geçiş yapabiliyor. İç hat yolcuları ayrıca, DOMCIP kodlu ürünü satın alarak ise iç hat LGM Lounge alanından yararlanabiliyor. Avantajlı pakete sahip olmak isteyen iç hat yolcuları ise DOMPLUS’ı satın alarak hem terminaldeki güvenlik kontrol noktalarından CIP geçişi kullanarak hızlı geçiş yapabilir, hem de dilerse İç Hat LGM Lounge’dan ücretsiz olarak yararlanabilir.

Dış Hat yolcuları ise Fast Track hizmetine ait INTFAST ürününü satın alarak, terminalde bulunan güvenlik ve pasaport kontrolünden CIP geçiş noktalarını kullanarak daha hızlı geçiş yapma şansına sahipler. Yine dış hat yolcuları INTCIP ürününü satın alarak Dış Hat LGM Lounge’dan, INTPLUS ürününü satın alarak ise hem güvenlik noktalarındaki CIP geçişlerinden hem de Dış Hat LGM Lounge’dan aynı anda ücretsiz yararlanabilme avantajına sahip oluyorlar.

Fast Track hizmetini satın alırken herhangi bir uçuş rezervasyon şartı aranmıyor. Ancak havalimanında bulunan fast track noktası geçişlerinde ve LGM Lounge girişinde uçuş kartı kontrol ediliyor. Hizmet, SMS yoluyla cep telefonundan veya Sabiha Gökçen (ISG) mobil uygulaması üzerinden ayrıcalıklı hizmetler başlığı altından kredi kartı ile satın alınabiliyor. Cep telefonundan satın alınacak Fast Track ürününün kodu ve boşluksuz olarak satın alma adedi yazıldıktan sonra, 7979’a kısa mesaj olarak göndermek yeterli olacak.
 

İSG CEO’su Gökhan Buğday: “Seyahatleri keyifli hale getirmek en önemli önceliğimiz”

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, geçtiğimiz yıl 18.9 milyon yolcuya ev sahipliği yaptıklarını ifade eden İSG CEO’su Gökhan Buğday, “47 havayolu ile 90 dış 33 iç hat uçuş noktasında hizmet veriyoruz. Zamanında kalkış oranımız ise 2013 yılında yüzde 92 olarak gerçekleşti. İSG olarak; terminal binasını hizmete aldığımız 31 Ekim 2009 tarihinden itibaren, en önemli önceliğimiz yolcularımızın seyahatlerini ayrıcalıklı ve keyifli hale getirmek oldu. Fast Track hizmetini hayata geçirerek, yolcularımızı konfor, hız ve kolay geçişle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim