• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

İSG'e Victoria's Secret mağazası açılıyor

İSG'e Victoria's Secret mağazası açılıyor
Victoria's Secret mağazası 1 Nisan'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Duty Free Alanı'nda hizmete giriyor. Çekçek bavuldan küloda, pasaport kabından gözlüğe kadar pek çok ürün bu mağazada satılacak

 

Adriana Lima, Miranda Kerr ve Ana Beatriz Barros gibi isimlerin 'kanat çırptığı' defileleri ile fenomen olan Victoria's Secret, 'sırrını' bu kez Sabiha Gökçen'de açıklayacak. İlk mağazasını Nişantaşı City's'de açan, İstinye Park'ta daha büyük bir mağazaya geçmek için sıraya bekleyen, Victoria's Secret, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden sonra 1 Nisan'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na açılıyor.
 
100 METREKARE OLACAK
 
'Arzu nesnesi' ürünleriyle Türk tüketicisinin yakan markaja aldığı markanın Sabiha Gökçen'deki mağazası 100 metrekare olacak. Mağazada parfüm, vücut sütü, vücut losyonu, şampuan, aksesuvarlar, çanta, çekçek bavul, pasaport kabı, eşarp, bayan külot, takı ve gözlük satılacak.
 
ESİN KAYNAĞI VICTORIA DÖNEMİ
 
Stanford mezunu Roy Raymond, kadınların İngiltere Kraliçesi Victoria dönemindeki gibi göz alıcı iç çamaşırları giymesi için 1997'de Standford İş Merkezi'nde bir mağaza açtı. Adı da kraliçe Victoria'dan esinlenerek, Victoria's Secret yani Victoria'nın Sırrı koydu. 5 yılda mağza sayısı 6'ya yıllık gelir 6 milyon $'a ulaştı. Raymond, markasını Leslie Wexner'a satıp yeni bir marka kurdu. İflas edince de 47 yaşında Golden Gate Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
 
NIKE STORE VE ALTINBAŞ DA SIRADA
 
Sabiha Gökçen'de Victoria's Secret mağazasının dışında aynı zamanda 60 metrekare büyüklüğünde bir de Nike Store açılacak. Bunun yanı sıra bir de Altınbaş mağazası açılacak. Altınbaş mağazasının büyüklüğü ise 30 metrekareyi bulacak. Yine aynı alanda Setur'a ait Duty Free alanının genişletilme çalışmaları da sürdürülüyor.
 
İLK NİŞANTAŞI'NDA AÇILDI ÜRÜNLERİ KAPIŞILDI
 
Amerika'ya giden herkesin sipariş listesinde yer alan Victoria's Secret, 'Geldi, geliyor, gelecek' derken ilk mağazasını 2011'de Nişantaşı City's'de açmıştı. Açılışta kelimenin tam anlamıyla izdiham yaşandı, ürünler neredeyse yağmalandı. İkinci mağaza ise İstinye Park'ta açıldı. Türkiye'deki üçüncü adres ise Atatürk Havalimanı (AHL) oldu. Sabiha Gökçen'deki mağazanın AHL'den büyük olacağı kaydediliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim