• BIST 9506.67
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

İSG'nin web sitesi 'Halkın favorisi' seçildi

İSG'nin web sitesi 'Halkın favorisi' seçildi
İSG Kurumsal Web Sitesi “www.sabihagokcen.aero” 8. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması’nda Turizm\Seyahat kategorisinde"Halkın Favorisi" seçildi.

SABİHA GÖKÇEN’İN WEB SİTESİ ‘‘HALKIN FAVORİSİ’’ SEÇİLDİ

Yolcuların İhtiyaç Duyduğu Her Türlü Bilgiyi İçeren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG) Kurumsal Web Sitesi “www.sabihagokcen.aero” 8. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması’nda Turizm\Seyahat kategorisinde"Halkın Favorisi" seçildi.

Ziyaretçilerin her türlü bilgiye hızlı ve güvenilir bir ortamda ulaşabilmesi için kullanıcı dostu olarak tasarlanan ve şirketin yüzü olan İSG Kurumsal Web Sitesi “www.sabihagokcen.aero” Türkiye’nin Internet oskarları olarak da bilinen 8. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen halk oylamasında, Turizm\Seyahat kategorisinde "Halkın Favorisi" oldu.
Sektörün en saygın ve itibarlı ödüllerinden biri olarak kabul edilen 8. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde; final değerlendirmeleri sonucunda jüri birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride iki birinci açıklandı. Gönderilen SMS’ler sonucunda belirlenen ‘Halkın Favorisi’nde; tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık-yenilik, gizlilik politikası, bilgi güvenliği, genel deneyim, kullanılabilirlik, görme engellilere uygunluk kriterlerine göre değerlendirme yapıldı.

Mindhours tarafından tasarlanan sitede, ziyaretçiler en çok ihtiyaç duydukları bilgilere site ana yüzünden verilen erişim linkleri ile kolayca ulaşılabiliyor. www.sabihagokcen.aero kurumsal web sitesi; şirket kurumsal bilgilerinin yanı sıra yolcuların seyahat öncesi ve sonrasında keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlayan bir site olarak tasarlandı.

ISG’nin yeni kurumsal web sitesinin önemli uygulamaları arasında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçulan iç ve dış hat noktalarının gösterildiği “Uçuş Noktaları Haritası”, havalimanını tanıtan “Terminal Yönlendirme Haritası” ve toplu taşıma araçları, özel araç ve İDO ile havalimanına ulaşım yollarını detaylı bir şekilde gösteren “Ulaşım Haritası” da yer alıyor.

Sitede ayrıca dikkat çeken bir uygulama da “Otopark Ücreti Hesaplayıcı” ile havalimanı ziyaretçileri otoparkta kalacakları tarih ve saat aralığını işaretleyerek, otopark için ödemeleri gerekecek günlük meblağ ve ekonomik fiyat seçeneklerini (abonmanlık ücretlerini) havalimanına gelmeden önce öğrenebiliyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim