• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İşletmelerin ihtiyaçlarına uygun cihazlar Vodafone Cihaz Danışmanı'nda

İşletmelerin ihtiyaçlarına uygun cihazlar Vodafone Cihaz Danışmanı'nda
Yarına Hazırım Platformu ile işletmelerin dijitalleşme ihtiyaçlarını analiz eden Vodafone, Vodafone İş Ortağım çatısı altında işletmelere yenilikçi dijital çözümler sunmaya devam ediyor.

Dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, işletmeleri yarına hazırlamaya yönelik yenilikçi çözümlerine bir yenisini ekledi. İşletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler sunan Vodafone İş Ortağım, Intel iş birliğiyle geliştirilen web ve mobil tabanlı uygulama Yarına Hazırlayan Cihaz Danışmanı ile farklı sektörlerdeki işletmelerin farklılaşan iş ihtiyaçları temel alınarak en uygun cihaz teklifleri sunuyor.

Yarına hazırlayan cihaz danışmanı nasıl çalışıyor?

Yarına Hazırım Platformu altında yer alan Yarına Hazırlayan Cihaz Danışmanı’ndan faydalanmak için işletmelerin yarinahazirim.com adresindeki adımları takip etmesi gerekiyor. İlk aşamada şirket profili ve çalışanın ihtiyacı belirleniyor. Daha sonra yönetici, beyaz yakalı ve mavi yakalı olmak üzere her bir çalışanın iş ihtiyaçları belirleniyor. Son bir yılda yapılan cihaz satın alımları da eklendikten sonra tüm çalışanların kullanım ihtiyaçlarına uygun bütçe seçiliyor. Son aşamada da tüm bu adımlar analiz edilerek işletmeye özel yarına hazırlayan cihaz raporu ve akıllı telefondan tablete, Vodemlerden 2’si 1 arada laptoplara Vodafone’un zengin cihaz portföyünden akıllı cihaz önerileri sunuluyor.

Konuyla ilgili konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: "Vodafone olarak, Yarına Hazırım Platformu'yla işletmeleri yarına hazırlayacak çözümler geliştiriyoruz. Şirketlerin dijital dönüşümüne liderlik eden marka olma vizyonumuzla, ihtiyaçlara uygun inovatif teknolojiler geliştirerek, keskin rekabet ortamında işletmelerin ellerindeki kaynakları daha iyi ve verimli kullanmalarına öncülük ediyoruz. Bu doğrultuda Yarına Hazırım Platformu altında, Intel işbirliğiyle işletmelerin dijitalleşme yolunda en önemli gereksinimlerinden akıllı cihaz seçimlerinde ihtiyaçlarına en uygun teklifi sunan web ve mobil tabanlı bir uygulama geliştirdik. Yarına Hazırlayan Cihaz Danışmanı ile işletmeler ihtiyaçlarını belirleyerek, her çalışanın ve şirketin farklı ihtiyaçlarına ve önceliklerine uygun cihaz tekliflerine erişebilecek. Vodafone olarak, bugünden yarına hazırlanmak isteyen işletmelere uçtan uca yenilikçi teknoloji çözümleri sunmaya devam edeceğiz."

Intel Türkiye Kurumsal ve Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yalım Eriştiren ise, işletmelerin ihtiyaç duyduğu güvenilir teknoloji danışmanlığını Intel ve Vodafone güvencesiyle sağladıklarını belirterek, “Intel olarak geliştirdiğimiz teknolojilerle sadece yeni çözümlerin oluşmasına önayak olmuyor, aynı zamanda yeni iş modelleri oluşmasına katkı sağlıyor ve sağlıktan ulaşıma, perakendeden enerjiye kadar farklı bir çok sektörden işletmelerin dijital dönüşümünde rol oynuyoruz. Vodafone ile yaptığımız işbirliğiyle teknoloji alanındaki derin tecrübemizi ülkemiz ekonomisinin belkemiği olan on binlerce KOBİ ile paylaşarak, onların teknolojik gelişimlerini hızlandırmayı ve verimliliklerini artırmayı hedefledik. Bu teknolojileri etkin şekilde kullanan işletmeler sadece yerel piyasalarda değil, global ölçekte de daha rekabetçi olabilecekler” ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim