• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Isobus City 1200’ler artık İstanbul'da

Isobus City 1200’ler artık İstanbul'da
Eskişehir, Adana ve Ankara’da hizmet veren Isobus City 1200’ler, Ramazan Şen ile birlikte İstanbul’da da hizmet vermeye başladı.

ISOBUS artık İstanbul'da

Eskişehir, Adana ve Ankara’da hizmet veren Isobus City 1200’ler, Ramazan Şen ile birlikte İstanbul’da da hizmet vermeye başladı.

İsoto tarafından kentiçi toplu taşımacılık sektöründe kullanılmak üzere Adana fabrikasında üretilen Isobus City otobüsler, özel halk otobüsü esnafı tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Eskişehir, Adana ve Ankara’da hizmet veren Isobus City 1200’ler, Ramazan Şen ile birlikte İstanbul’da da hizmet vermeye başladı.
İsotlar tarafından Özulaş Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Şen’e satışı yapılan Isobus City 1200, düzenlenen tören ile teslim edildi. C-073 kodlu aracın, Sultanbeyli - Topkapı hattında hizmet vereceği bildirildi.

Araç teslim törenine Özulaş A.Ş. ve TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, Genel Sekreter Onur Orhon ve Özulaş yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende İsoto GEO’su Kurthan Tarakçıoğlu, Pazarlama Direktörü Kaan Bakırcıoğlu, Satış Müdürü Korcan Yılmaz ile Bölge Satış Yöneticileri Fatih Şentürk ve Seyit Ali Ceylan’da hazır bulundu.

AVRUPA STANDARTLARINDA

İstanbul kentiçi toplu taşımacılık pazarına girmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren İsotlar CEO’su Kurthan Tarakçıoğlu, satış adetlerinin önümüzdeki günlerde yükselmesiyle birlikte servis istasyonlarının açılacağını söyledi. MAN ile işbirliği anlaşması yaptıklarını açıklayan Tarakçıoğlu, şuanda servis hizmetlerinin MAN yetkili servislerinde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Güvenlik ve konfora çok önem verdiklerini dile getiren Kurthan Tarakçıoğlu, “İsobus, Adana ilimizde Türk işçileri, Türk mühendisleri ve Türk tasarımcıları tarafından Türkiye’nin yollarına uygun Avrupa standartlarında üretilmektedir. Hali hazırda Eskişehir, Adana ve Ankara’da tercih edilen bir otobüs olmaya başlamıştır. 2100 özel halk otobüsünün çalışmakta olduğu İstanbul’da da bundan böyle C-073 ile İsobus’un gözükecek olması, bizim için gurur verici. Kazasız-belasız hayırlı işler diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

12 metrelik otobüsleriyle İstanbul’da bulunmayı arzu eden bir marka olduklarının altını çizen Tarakçıoğlu, “İsobus; Eskişehir, Adana ve Ankara’da tercih edilen bir otobüs. Şuanda İstanbul’da da Razaman Şen ile adım attık. Otobüsümüzün esnafa sunduğu avantajlar nedeniyle de önümüzdeki günlerde daha çok tercih edileceğimizi umuyoruz” diye konuştu.

FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK!!!

Otobüsleri yakından incelediklerini ve halk otobüs işletmeciliği için en ideal araçlardan biri olduğunu dile getiren Özulaş A.Ş. ve TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, “Esnaf arkadaşlarımız ile otobüsü dana önceden inceledik ve birçok üstün özelliklerle donatıldığına bizzat şahit olduk. MAN motorun kullanıldığı otobüste şanzıman ZF ve aracın iskeleti ise son derece sağlam ve uzun ömürlü. Pazardaki mevcut markalarla kıyasladığımızda fazlası var eksiği yok. Gerek yakıt sarfiyatı gerekse işletme maliyetleri açısından baktığımızda bu araba esnafa para kazandırır. Para kazandırmama gibi bir yanı olmaz. Şuanda MAN servisleri hizmet verecek ama ben umuyorum ki İstanbul’da satışlar çoğaldıkça servise de bir çare bulacaklardır. Servis noktasında bir endişemiz yok. Zaten MAN servisi var” dedi.

İYİ OLAN KAZANSIN

Pazara giren her yeni oyuncunun esnaf yararına olduğunu ifade eden İsmail Yüksek, “Dizayn olarak güzel. Euro4 motorlu, özürlü taşımalarına uygun toplu taşıma aracı. Baktığınız zaman diğer araçlardan hiçbir eksiklik yok. Ramazan Şen tercihini İsoto’dan yana yapmıştır. Hayırlı olsun. Bir yeniliktir. Yeni bir model. Yeni bir otobüs. Biz her modelden olmasını istiyoruz. Rekabet olsun. İyi olan kazansın. Üretici firmalar arasında ne kadar rekabet olursa, halk obüsçülerinin de seçeneği fazla olur. Ona göre avantajlı otobüs alır diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

TEREDDÜTSÜZ TERCİH!!!

Kendisinin Isobus City 1200’ü alan ilk müşteri olmasına rağmen hiç tereddüt yaşamadığını açıklayan Ramazan Şen, “Kurtköy’de otobüsü test ettim. Performansı hoşuma gitti. Motoru, şasesi ve yürüyen aksamıyla gerçekten toplu taşımacılık için ideal bir araba olduğunu gördüm. Satış sonrası hizmetlerini hiç düşünmeden tereddütsüz bu arayı ilk ben aldım. İsobus’u Türkiye çapında isim olarak biliyoruz ama İstanbul’da ilk olduğu için şuanda gururluyuz” dedi.
1983 yılından beri İstanbul’da toplu taşımacılık hizmeti verdiğini açıklayan Ramazan Şen, şöyle devam etti: “Çekirdekten yetişmiş bir esnaf olarak bu arabanın oldukça verimli olduğunu gördüm. Mevcut arabamı ise takasa verdim. Gerek araç alımında, gerekse takas imkânlarında Kurthan Tarakçıoğlu ve ekibi bana çok yardımcı oldular. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

“Isobus City 1200 benim için en iyi araba” diyen Şen, her esnafın bu konuda farklı farklı düşünceleri olabileceğini, ancak otobüsü bizzat kullanmaları durumunda karşıt düşünceye sahip olsalar bile Isobus City’lerin güvenlik ve konforunun yanında hem yakıt, hem de servis giderlerinde işletmeye katkı sağladığını göreceklerini kaydetti.

Araç teslimatının ardından direksiyona geçen Özulaş A.Ş. ve TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel, kısa bir test sürüşü yaptıktan sonra aracı şoföre teslim etti.

Kaynak: Ulaşımgazetesi.com

www.UlasimOnline.Com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim