• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

ISOTO, aralık ayına özel fırsatlar sunuyor

ISOTO, aralık ayına özel fırsatlar sunuyor
Dünyanın 2. büyük otobüs, 4. büyük kamyon üreticisi Tata’nın Türkiye distribütörü ISOTO, aralık ayında kaçırılmayacak fiyatlar sunuyor.

ISOTO'DAN YENİ YIL KAMPANYASI

Dünyanın 2. büyük otobüs, 4. büyük kamyon üreticisi Tata’nın Türkiye distribütörü ISOTO, aralık ayında kaçırılmayacak fiyatlar sunuyor.

Jaguar ve Land Rover’ı satın alarak dünya otomotiv soy ağacını değiştiren, Fiat’ın stratejik ortağı olan, dünyanın 2. büyük otobüs, 4. büyük kamyon üreticisi Tata’nın Türkiye distribütörü ISOTO, aralık ayında kaçırılmayacak fiyatlar sunuyor.

Tata’nın binek kategorisindeki en ekonomik fiyatlı ürünü Indigo, 450 litrelik geniş bagaj hacmi ve ergonomik kokpitiyle son derece kullanışlı ve konforlu bir otomobil... 1405 cc’lik, 85 beygir gücündeki motoru yüksek performans ve ekonomiyi birleştiriyor. Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Indigo şehir içi ve şehir dışı kullanımlarda büyük tasarruf sağlıyor.

Araçta; klima, sürücü hava yastığı, kapı içi koruma barları, immobilizer, uzaktan kumandalı merkezi kilit, Mp3 player, arka kapılarda çocuk kilidi gibi birçok özelliğin standart olarak sunulduğu aracın satış fiyatı ise 17.990 TL.

Tata’nın bir başka modeli de satışa sunulduğu günden itibaren gerek estetik görünümü, gerek geniş bagaj hacmiyle büyük beğeni ve talep gören Marina. 410 litrelik entegre bagaja sahip olan Marina, arka koltuklarının kolayca katlanmasıyla birlikte 1.370 litrelik dev bir bagaj hacmine ulaşıyor.

Common rail turbo intercooler dizel motora sahip Tata Marina, sağladığı yüksek performans ile; hem iş, hem de özel hayatın vazgeçilmezleri arasında yer almakta. Tata Marina’nın aralık ayı satış fiyatı ise 22.950 TL.

Tata’nın pick-up segmentindeki modeli Xenon, kısa sürede pazarda kendine iyi bir yer edindi. 4x2 ve 4x4 çift kabin modelleriyle satılmakta olan Xenon; hem şehir içinde hem zor doğa şartlarındaki kabiliyeti, dayanıklılığı ve ekonomik fiyatıyla dikkatleri üzerine topladı. Xenon’un 4x2 versiyonu 29.950 TL., 4x4 versiyonu 34.800 TL. satış fiyatına sahip. Xenon’un, common rail teknolojisiyle üretilen 2.2 litrelik turboşarjlı intercooler dizel motoru, 140 beygir güç ve 320 Nm tork sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim