• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

İspanya’ya giren 5 araçtan 1′i Sertrans'ın

İspanya’ya giren 5 araçtan 1′i Sertrans'ın
UND’nin 2013 yılı verilerine göre İspanya’ya 10 bin 485 adet Türk plakalı lojistik araç giriş yaptı. Bu verilere göre İspanya’ya giriş yapan her beş Türk araçtan birinin Sertrans’a ait olduğu görülüyor.

 

İspanya’daki 20. yıllarını bu önemli başarıyla kutlayan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ulusal ve uluslararası müşterilerimize tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunuyor ve inovasyon gücümüzle öne çıkıyoruz. Kurulduğumuz 1989 yılından beri İspanya taşımaları gerçekleştiriyoruz. Taşımaların yoğunlaşması nedeniyle; 1994 yılında İspanya’yı direkt hattımız yaptık ve karşılıklı haftalık seferlerimizi başlattık. 20 yıldır direkt olarak ithalat ve ihracat taşımaları gerçekleştirdiğimiz İspanya’ya özellikle tekstil ve hazır giyim ürünleri taşıyoruz. Dünyanın moda merkezlerinden biri olarak kabul edilen İspanya ile Türkiye arasındaki ithalat- ihracatın ve ekonomik ilişkilerin canlı tutulmasına katkıda bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz yeni ürün ve hizmetlerle bu hattaki yerli- yabancı, ithalatçı- ihracatçı müşterilerimizin en önemli ve en kuvvetli çözüm ortağı oluyoruz.  20 yıldır direkt sefer yaptığımız İspanya hattındaki uzmanlığımızı resmi verilerle de ortaya koyduk. 2013 yılı boyunca Türkiye’den İspanya’ya giren Türk plakalı her beş araçtan bir tanesinin Sertrans’a ait olması bunun önemli bir göstergesidir.” dedi.

BARSELONA 68 SAATTE TAŞIMA YAPARAK LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Sertrans Logistics, İspanya’daki uzmanlığını geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “IQ+ Shuttle” adlı inovatif ürünüyle de pekiştirdi.  “Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” olarak adlandırdığı bu hizmet kapsamında İspanya’nın Barselona kentine 68 saatte taşıma hizmeti vermeye başlayarak lojistik sektöründe bir ilki de gerçekleştirdi. Bu hizmet, ürünlerinin karayoluyla, ancak uçak hızında ve süre garantili taşınmasını isteyen ithalatçı ve ihracatçı firmalar tarafından talep ediliyor.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim