• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

İspark ve Turkcell'den ücretsiz park imkanı

İspark ve Turkcell'den ücretsiz park imkanı
Turkcell Platinum, kent genelinde başarılı projelere imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki İSPARK ile işbirliği yaparak, müşterilerine özel ücretsiz park etme imkanı sunan ilk marka oldu.

İspark ve Turkcell İşbirliği ile Turkcell Platinum müşterilerine bir ilk

Turkcell Platinum, kent genelinde başarılı projelere imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki İSPARK ile işbirliği yaparak, müşterilerine özel ücretsiz park etme imkanı sunan ilk marka oldu.

İspark ve Turkcell Platinum bu işbirliği ile, hem kısa süreli park etmenin teşvik edilerek sürücülerin açık ve katlı otoparklara yönlendirilmesi ile şehir trafiğine hizmet ediyor, hem de Turkcell Platinum’un “Havada, karada, denizde ayrıcalık” sloganıyla sağladığı ayrıcalıkları genişletmesini sağlıyor

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, Turkcell Platinum ile sunduğu ayrıcalıklar dünyasını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki, kent genelinde başarılı projelere imza atan İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci ve Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül’ün imzaladığı işbirliği sayesinde, ilk kez Turkcell Platinum müşterileri, İSPARK noktalarında ücretsiz park etme ayrıcalığına sahip oluyor.

Ücretsiz otopark fırsatından faydalanmak isteyen Turkcell Platinum müşterileri, ISPARK ve plaka numaralarını boşluk bırakmadan (örneğin: ISPARK 34XX1234) 2222’ye SMS olarak göndererek ayda 5 kez ücretsiz park avantajlarından faydalanabilecekler.

Otopark problemine modern çözüm

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “Turkcell Platinum müşterilerimiz için kendilerini çok özel hissedecekleri prestijli bir dünya hazırladık. Onlara “havada, karada ve denizde” eşsiz avantajlar sunuyoruz. İSPARK’laimzaladığımız anlaşma sayesinde Turkcell Platinum müşterileri arabalarını ücretsiz olarak İSPARK noktalarında park edebilecekler. Turkcell Platinum müşterileri bu avantajın yanı sıra Deniz Taksi’den yüzde 50 indirimle ve HAVAŞ’la havaalanına bedava ulaşım avantajlarına da sahipler. Herkesi Turkcell Platinum’un farkını yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci de toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “İSPARK olarak İstanbul’un en büyük problemlerinden biri olan otopark sorununun çözümüne katkı sağladık ve modern otopark anlayışını şehrimize kazandırdık. Kentimizde yaklaşık 500 noktada hizmet veren 55 bin araç kapasiteli otoparklarımız bulunuyor. Bugün Turkcell’le yapmış olduğumuz anlaşma ile otoparklarımızı Turkcell Platinum müşterilerinin kullanımına açıyoruz” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Ayrıcalıklar dünyasına nasıl giriliyor?

Platinum Paket ve Platinum Plus Paket’e abone olan herkes, Turkcell Platinum dünyasına dahil oluyor ve Turkcell Platinum müşterilerine özel ayrıcalıklardan faydalanmaya başlıyor.

Turkcell Platinum dünyasında, fatura indirimlerinden %50 indirimli Deniz Taksi’ye, seçkin markalarda avantajlardan HAVAŞ’la ücretsiz havaalanı ulaşımına, etkinlik davetleri ve özel sinema gösterimlerinden Turkcell servislerini bedelsiz kullanma fırsatlarına kadar birçok ayrıcalık bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak, Turkcell Platinum müşterilerinin Turkcell hatları ve telefonlarına yönelik ihtiyaçları, 7/24 Özel Hizmet Ekibi ile adreslerinde çözülüyor. Özel Müşteri Hizmetleri ile ise hiç beklemeden kişisel asistanlarına ulaşabiliyorlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim