• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Isparta'ya uçak seferleri 6 güne çıkıyor

Isparta'ya uçak seferleri 6 güne çıkıyor
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk Hava Yolları ile karşılıklı sefer sayılarının artırılması için yaptığı girişimler sonuç verdi.

Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası'nın Türk Hava Yolları ile karşılıklı sefer sayılarının artırılması için yaptığı girişimler sonuç verdi. Isparta-İstanbul seferleri ilk etapta 4, ikinci etapta 6 güne çıkarılacak.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri düzenlenen İstanbul-Isparta karşılıklı seferlere 30 Mart 2014 tarihi itibarıyla pazar günü de eklendi. Pazar günleri İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 13.25'te kalkacak uçak, saat 14.35'te Süleyman Demirel Havalimanı'na inecek. Isparta'dan İstanbul'a uçuş saati ise 15.20 olacak.

İkinci etapta ise seferler 6 güne çıkarılacak. Cumartesi günleri hariç her gün karşılıklı sefer düzenlenecek. 28 Nisan tarihi itibarıyla 6 güne çıkarılacak seferlerin saatleri değişmeyecek. THY, yeni seferler için resmi internet sitesinde bilet satışlarını başlattı.

"EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEDİ"

Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, THY yetkilileri ile uzun süredir yapılan görüşmeler neticesinde emeklerinin boşa gitmemesinin sevindirici olduğunu söyledi. Artan sefer sayısının Isparta'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Başdeğirmen, "İlk etapta sefer sayılarının artırılması memnuniyet verici bir durum. Uçağın Isparta ekonomisine, turizme, sosyal yaşantımıza katkısı tartışılmaz. Bundan sonraki süreçte sefer saatlerinin değiştirilmesi için girişimlerimiz sürecek. Seferlerin sabah erken saatte Isparta'dan, gece saatlerinde de İstanbul'dan düzenlemesini istiyoruz. Seferlerin artması için bize yardımcı olan THY yetkililerine ve her zaman gücünü hissettiğimiz Isparta halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim