• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Taipei seferleri başladı

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Taipei seferleri başladı
TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Tayvan merkezli havayolu şirketi EVA Air'in düzenlediği ilk Taipei uçuşunu karşıladı.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Tayvan merkezli havayolu şirketi EVA Air'in düzenlediği ilk Taipei uçuşunu karşıladı.

TAV'dan yapılan açıklamaya göre şirket tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, EVA Air'in Taipei seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı.

Boeing 777-300 ER ile saat 07.45'te Atatürk Havalimanına inen 275 yolcu, TAV Havalimanları ile EVA Air yetkilileri tarafından karşılanırken, ardından ilk uçuş için düzenlenen kokteyle katıldı.

İstanbul ve Taipei'yi birbirine bağlayan yeni seferleri kutlamak için yolcular ve davetlilere pasta ikram edildi. Daha sonra EVA Air'in Atatürk Havalimanından 11.45'te düzenlediği sefer ile 113 yolcu Taipei'ye uğurlandı.

Haftada 4 gün direkt uçuş

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, İstanbul Atatürk Havalimanının dünyanın en önemli uçuş merkezlerinden biri olarak güzergah sayısını artırmaya devam ettiğini bildirdi.

61 milyonu aşkın yolcuya geçen yıl hizmet vererek Londra ve Paris'in ardından Avrupa'da üçüncü sırada yer aldıklarını anımsatan Ünlü, "EVA Air'in İstanbul ile Tayvan'ın başkenti ve aynı zamanda en önemli ticaret ve kültür şehri olan Taipei arasında sefer düzenlemeye başlamasından memnuniyet duyuyoruz. İstanbul'un çekim merkezi olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

EVA Air, Atatürk Havalimanından Taipei'ye pazartesi, salı, perşembe ve cumartesi günleri karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirecek. EVA Air, İstanbul Atatürk Havalimanına inen 129. havayolu şirketi olurken, havalimanından iç ve dış hatlarda toplam 280'den fazla güzergaha uçuş düzenleniyor.

eva3.jpgeva5.jpgeva6.jpgeva7.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim