• BIST 9475.08
  • Altın 2503.661
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8005
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İstanbul Boat Show için imzalar atıldı

İstanbul Boat Show için imzalar atıldı
İstanbul BOAT SHOW Fuarı protokolü, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektörün öncü firmalarının oluşturduğu sektör grubu temsilcileri ile imzalandı.

İstanbul Boat Show'da imzalar atıldı

İstanbul BOAT SHOW Fuarı protokolü, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektörün öncü firmalarının oluşturduğu sektör grubu temsilcileri ile imzalandı.

Türkiye’nin önemli yelkenli, motor yat, motorlu-motorsuz deniz araçları firmalarını buluşturacak olan İstanbul BOAT SHOW Fuarı imza töreni denizcilik dayanışmasına sahne oldu. Hareketlenen pazarda önemli bağlantılar kurulmasına hizmet edecek olan İstanbul Boat Show, firmalarının küresel pazarda söz sahibi olmalarına ve markaların dünya pazarına ulaşmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Tüyap İstanbul Boat Show, 12. Uluslararası İstanbul Yelkenli, Motorlu-Motorsuz Deniz Araçları, Sistem, Cihaz, Donanım ve Aksesuarları Fuarı imza töreninde konuşan Tüyap İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın; Fairline, Targa, Williams, Prestige, Sessa, Meridian, Bayliner, Moody, Hanse, Princess, Atlantis, , Chris Craft, Carianda, Saray Denizcilik Sealine, Outer Reef, Evinrude, Nimbus, Kaptan Denizcilik, Solemar, Crownline, Mainship, Macgregor, Vicem, Galeon, Viking, Stingray, Doral, Mano, Orca, Jokerboat, Rinker, Solemar, J Boats, Marina Deniz Araçları, Tartan Yacht, Harmony, Catalina, Azimut, Azuree, Rockharbour, Searay, Dominator, Absolute, Marquis, Cobalt, Fourwinns, Aston Whaler, Aquafresh, Avon , Seadoo, Can-Am, Ski-Doo, Mursan, Tohatsu, Data, Mercury, Mariner, Mercruiser, Nanni, Quicksilver, ADT Marine, Sunboat, AB, Mako, Monterey, Nitro, Sun Tracker, Tahoe, Polaris, Benelli, , Donzi, Scout, Protender, Novurania, Mastervolt, İntellien, Crusair, Marine Air, Tecmo, Sea View, Max Power, Waeco, Actia, Hymer, Liverani, Superwind, Aquagiv, Racor, Sanimarin, Oceanview, Walkerbay, Marintek, Bavaria başta olmak üzere sektörün çok değerli ve saygın firmalarının hemen hemen tamamının desteğini aldıklarını söyledi. Yalçın, bu firmaların liderliğinde 250’nin üzerinde katılımcıya ulaşarak toplam 9 salonda 35.000 m2’lik alanda düzenlenecek uluslararası bir fuar gerçekleştireceklerini belirtti. Yalçın, sektöre ivme kazandıracak fuarın, markalar için yeni bir fırsat ve dinamizm yaratacağına inandığını ifade etti. Yalçın ayrıca, yaklaşık bir yıldır hazırlıkları sürdürülen projeyi, satış ve lojistik operasyon hizmetleri için sektörün güvenini kazanmış ve Boat Show Fuarlarıyla ilgili önemli bilgi birikimlerine sahip olan ‘’VİRA AJANS” ile birlikte gerçekleştireceklerini kaydetti.

Yalçın, TÜYAP olarak sahip olunan vizyon ve stratejik planlama becerisi, iş disiplini anlayışı, pazarlama-tanıtım kapasitesi, en son kullanıma giren sergi salonları, yüksek standartlarda bakımlı alt yapıya sahip fuar merkezi ile deneyimli ve donanımlı insan gücünün yaratacağı sinerjinin, “Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı’’nı Avrasya’nın konusunda en hızlı gelişen uluslararası fuarı haline geleceğini sözlerine ekledi.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, en büyük ve en önemli yelkenli, motor yat, motorlu-motorsuz deniz araçları firmalarının yanı sıra sektör tedarikçilerinin de katılımı ile gerçekleştirilecek Tüyap İstanbul Boat Show sektörün yeni, dinamik ve istikrarlı pazarlama platformunu oluşturmayı hedefliyor. Tüyap İstanbul Boat Show; 12. Uluslararası İstanbul Yelkenli, Motorlu - Motorsuz Deniz Araçları, Sistem, Cihaz, Donanım ve Aksesuarları Fuarı 17–25 Şubat 2012 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de düzenlenecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim