• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu başladı

İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu başladı
İstanbul Esenler Otogarı'nda Ramazan Bayramı öncesinde yoğunluklar meydana gelmeye başladı. Yoğunluğun artacağı söylenirken, 25 Temmuz'dan itibaren araçlarda yer bulunmuyor.

Bayram tatilini memleketlerinde ya da şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşları şimdiden telaş sardı. Bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok kişi, biletini aldı. Firma yetkilileri, 25 Temmuz’dan itibaren araçlarda yer olmadığını, gerek görüldüğü durumlarda ek seferler olabileceğini söyledi.

Büyük İstanbul Otogarı’nda Ramazan Bayramı öncesinde yoğunluklar oluşmaya başladı. Bayram tatilini memleketlerinde ya da şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar otogara koştu. Vatandaşlar, günler öncesinde biletlerini ayırttı. Firma yetkilileri ise, bayram yoğunluğunun Pazartesi gününden itibaren daha fazla olacağını 25 Temmuz’dan itibaren ise araçlarda yer olmadığını belirtti.

Firma yetkilisi Kadim Bilir, Cuma gününden itibaren araçlarda yer olmadığını söyledi. Bilir, “Önümüzdeki 5-6 gün araçlardaki yoğunluk biraz daha az. 25’inden itibaren araçlarda yer yok. Araçlar olursa elimizde ek seferlerde olur. Bayram için şu an itibariyle yer yok.” dedi.

Temmuz ayında sezonun açık olduğunu hatırlatan Zeynel Emre, “Yaz tatili de bayrama denk geldi. İnanılmaz bir yoğunluk var. Otogar kilit hiçbir otobüste yer yok.” diye konuştu.

Temmuz’un 20’sinden sonra genel olarak listelerin dolu olduğunu söyleyen Reşat Lafçı ise, “Yoğunluğun belirli bir günü var. Şu anda arabalar boş.” ifadelerini kullandı. 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim