• BIST 9524.59
  • Altın 2492.847
  • Dolar 32.5154
  • Euro 34.7265
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

İstanbul otomotiv kongre merkezi olacak

İstanbul otomotiv kongre merkezi olacak
Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Uluslararası İstanbul Otomotiv Kongresi automotivİST 2010, 08 Aralık 2010 tarihinde Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek.

İstanbul otomotiv kongre merkezi olacak

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Uluslararası İstanbul Otomotiv Kongresi automotivİST 2010, 08 Aralık 2010 tarihinde Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek.

Açıklamaya göre, otomotiv sektörünün ulusal ve uluslararası otoritelerini, fikir önderlerini ve yöneticilerini aynı platformda buluşturacak olan kongrenin açılış konuşması Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tarafından yapılacak.

"Otomotivde Enerji Dönüşümü ve Emisyon" teması ile düzenlenecek kongrede uzmanlar konunun geleceğini tartışacak Soylu ve Cengiz Danışmanlık tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız luslararası otomotiv kongresi automotivİST bu yıl da otomotiv sektörünün gelecek vizyonuna önemli katkılar yapmayı hedefliyor. 08 Aralık 2010 tarihinde Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek olan 'automotivİST 2010 - 3. Uluslararası İstanbul Otomotiv Kongresi' 'Otomotivde Enerji Dönüşümü ve Emisyon' teması ile düzenlenecek. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un açılış konuşmasını yapacağı kongre otomotiv sektörünün küresel ölçekte öncü ve yenilikçi temsilcilerinin, Türk yatırımcı, yönetici ve çalışanları ile buluşacakları güçlü bir platform yaratmayı hedefliyor.

Bugüne kadar birçok Ulusal ve Uluslararası sektör liderlerini konuşmacı ve panelist olarak ağırlayan automotivİST, bu yıl da konunun uzmanlarına ev sahipliği yapacak. ODD (Otomotiv Distrübütörleri Derneği), OSD (Otomotiv Sanayicileri Derneği), OYDER (Otomotiv Yan Sanayicileri Derneği) ve TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği) tarafından desteklenen 'automotivİST 2010 - 3. Uluslararası İstanbul Otomotiv Kongresi' üreticisinden distribütörüne, yan sanayicisinden tedarikçisine, yetkili satış ve servis organizasyonlarından otomobil severlere kadar tüm katılımcılara yeni bir vizyon sunmayı hedefliyor.

Uluslararası İstanbul Otomotiv Kongresi automotivİST'i sektörle buluşturan Soylu ve Cengiz Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Yusuf Soylu, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan otomotiv sektörünün yepyeni bir döneme hazırlandığının altını çizdi. Türkiye'nin bu dönemde önemli bir oyuncu olmak için geleceği doğru okumak zorunda olduğunu hatırlatarak "Otomotivde Enerji Dönüşümü ve Emisyon" konusunun önümüzdeki 10 yıl içerisinde büyük önem taşıdığını belirtti. Soylu ayrıca "Türkiye Otomotiv Sektörü, dünya çapında gücünü ispatlamış rol model olma yolunda ilerlemektedir.

Bu nedenle geleceğin iş modellerini tartışmalı belki de kendi iş modellerini ortaya çıkartmalıdır. automotivİST bu anlamda sektör oyuncularına yeni bir vizyon kazandırıyor, yani aslında katılımcılara geleceği doğru okumaları için farklı bir sözlük sunuyor diyebiliriz. Biz automotivİST ile İstanbul'u otomotiv sektörünün merkezi yapma hedefini taşıyoruz. Çünkü İstanbul; tüm Avrupa, Türki Cumhuriyetleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Arap yarımadasının merkezinde olan vazgeçilemez bir güç. Uzun vadede hedefimiz ise, zenginleşen içeriğimiz ve niteliğimiz, güçlü sponsorlarımız, katılımcı profilimiz ile automotivİST'in uluslararası takvimlere girmesidir" şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim