• BIST 9679.8
  • Altın 2486.484
  • Dolar 32.443
  • Euro 34.4461
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

İstanbul trafiğine havadan çözüm

İstanbul trafiğine havadan çözüm
Alman firması İstanbul trafiğine derman olmaya geliyor. Ünlü firma, iş adamlarını trafik derdinden kurtaracak.

İstanbul trafiğine havadan çözüm

Alman firması İstanbul trafiğine derman olmaya geliyor. Ünlü firma, iş adamlarını trafik derdinden kurtaracak.

İstanbul trafiğinde sıkışıp kalan, randevularına veya uçaklarına yetişme zorluğu çeken işadamları için Alman firması Auto-Gyro tarafından üretilen Gyroplane tipindeki hava araçlarının Türkiye'ye getirileceği bildirildi.

Türkiye'de 2011 yılında kurulan FG Havacılık Turizm Tic. Ltd. Şirketi tarafından Türkiye'ye getirilecek olan hava araçlarından MTO Sport, Calidus ve Cavalon tipi ürünlerin orta segment bir araç fiyatına satılacağı açıklandı.

"Evinizin Bahçesine İnebilirsiniz" sloganıyla tanıtımı yapılan araçlarla ilgili olarak bilgi veren FG Havacılık Genel Müdürü Pilot Vedat Sarıkaya konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Gyroplane'ler grubunda olan bu araçlar İstanbul trafiğine kesin çözüm getirecektir. 4,6 m x 1,9 m x 2,8 m ebatlarında olan Cavalon Model GyroPlane saatte 145 KM/h yapabiliyor. Beş saat kesintisiz havada kalabilen Cavalon 2 kişilik size özel bir uçak. 200 km mesafede 15 litre kurşunsuz benzin yakan Gyro- Plane'ler, işletim maliyeti açısından kara araçlarından çok daha ekonomik. Dünya devi Auto Gyro tarafından üretilen MTO Sport, Calidus ve Cavalon modelleri iniş için 10 metre karelik bir alana ihtiyaç duyuyor. İstanbul trafiğine takılmadan evinizin bahçesine rahatlıkla inebilirsiniz. Gyro- Plane'ler havalanmak için ise 100 metrelik bir alana ihtiyaç duyuyor."

"MOTOR DURDU KORKMA,PLANÖR ÖZELLİĞİ VAR."

Döğme Şirketler grubu tarafından kurulan FG Havacılık Turizm Tic.Ltd. Şirketi Genel Müdürü Sarıkaya, Gyro – Planer'lerin son derece güvenli ve hafif olduğunu belirterek, "Aracınızın motoru siz havadayken her hangi bir sebepten dolayı durduğunda planör özelliği ile havada süzülerek müsait bir yere inebilirsiniz" dedi

Vedat Sarıkaya, ürünleri satın alacak kişilere uçuş eğitimi vereceklerini de söyledi ve şöyle konuştu:

"Havacılık tutkunları için Gyroplane'in MTO Sport, Calidus ve Cavalon modellerini satın alan kişilere FG Havacılık olarak profesyonel eğitim kadrosu ile uçuş eğitimi, bakım ve servis hizmetleri de verilecektir. Ayrıca sahil güvenlik, orman yangınları, fotoğraf ve film çekimleri, VİP müşterilerin bir yerden bir yere en güvenli ve hızlı şekilde ulaştırılması gibi kullanım alanlarına sahip olan Auto Gyro, dünyada gyroplane pazarında % 95'lik pazar payına sahiptir. Auto Gyro 2011 yılında TOP 100 firma arasına girerek iş dünyasının Oscarını ve 2012 yılında da Red Dot Dizayn Ödülü'nü almıştır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim