• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İstanbul'da metrobüs kabusu yaşandı

İstanbul'da metrobüs kabusu yaşandı
Okulların açılmasının ardından başlayan metrobüslerin üçretsiz seferlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Metrobüsleri vatandaşlar tıka-basa doldurdu.

İstanbul'da metrobüs kabusu yaşandı

Okulların açılmasının ardından başlayan metrobüslerin üçretsiz seferlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Metrobüsleri vatandaşlar tıka-basa doldurdu. Yaşanan yoğunluk yüzünden 50 metrobüs Çağlayan - Zincirlikuyu arasında durdu.

50 METROBÜS ART ARDA DİZİLDİ

Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde üçretsiz sefer yapan metrobüslere vatandaşlar hücum etti. Metrobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar dolu gelen araçlara binemedi. Üçretsiz uygulamanın saat 06.00 ile 13.00 arasında yapılacağı belirtildi. Duraklarda bekleyen bazı vatadaşlar ücretsiz metrobüs seferlerinden memnun olduklarını söyledi. Dolu gelen metrobüsler durakları transit geçti.

Yaşanan yoğunluk yüzünden yaklaşık 50 metrobüs Çağlayan ile Zincirlikuyu arasında birikti. Metrobüsler art arda dizilince çok uzun bir kuyruk oluştu. Uzun süre beklemekten sıkılan yolcular, özellikle Mecidiyeköy'de, çareyi inerek yürümekte buldu. Birçok yolcu da üst geçitlerden cep telefonları ile metrobüs hattındaki uzun araç kuyruğunu görüntüledi.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Bugün İstanbul’da yaklaşık 3 milyon öğrencinin dersbaşı yapması üzerine trafiğe 13 bin okul servisi de çıktı. Sabah saatlerinde yoğun olan İstanbul trafiği okul servislerininde katılmasından sonra durma noktasına geldi. Vatandaşlar yoğunluk nedeniyle otoyolların yan yolları kullanmak zorunda kaldı.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim