• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

İşte Nissan'ın yeni üyesi March Nismo

İşte Nissan'ın yeni üyesi March Nismo
Nissan'ın resmi modifikasyon firması, üzerinde çalıştığı araçların sayısını artırıyor.
Aracın, LED aydınlatmalara sahip sportif görünümlü ön tamponunun alt kısmına bir de splitter ekleyen NISMO ön panjura kendi logosunu eklemeyi unutmamış. Yan etekleri de yeniden şekillendiren firma yan aynaları kırmızıya boyarken 16 inç çaplı jantlar için siyah rengi uygun bulmuş. 
 
Arka kısmı da oldukça sportif görünen otomobilin bagaj kapağı üzerinde yer alan spoiler büyürken tampon köşeli bir tasarıma kavuşmuş. Alt kısmına bir difüzör eklenen bu parçanın ortasına da sis farı yerleştirilmiş. Bütün bu dinamizm geniş çaplı ve kromajlı egzoz çıkışıyla tamamlanmış.
 
nissan1.20130627175641.jpg
 
March için NISMO ve NISMO S donanımlarını sunacak olan Nissan iç mekanda da yenilikler yapmış. Yan kısımları Alcantara kaplı direksiyon simidi, metal pedal seti, kırmızı renkli dikiş iplikleri, farklı bir gösterge paneli, piyano siyahı kaplamalar ve yeni vites kolu kozmetik farklılıklar olarak dikkat çekerken NISMO S için üretilen yüksek yan destekli ön koltuklar hızlı sürüşlerde yolcuları çok daha iyi kavrayacak gibi görünüyor. 
 
Görünümde bu kadar farklılık kaydeden NISMO kaput altında da yenilikler sunsa da araç bir spor otomobile dönüşmemiş. Giriş modelde görev yapan turbo beslemeye sahip 1.2 litre hacimli motor ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) değişmezken NISMO S'te sunulan 1.5 litre hacimli ünite 116 beygir güç, 156 Nm tork üretebilecek şekilde modifiye edilmiş. Bu araç sadece 5 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulmakta.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim