• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

İşte Türk Hava Yolları'nda atanan isimler

İşte Türk Hava Yolları'nda atanan isimler
Türk Hava Yolları, Genel Müdür Yatırım ve Teknoloji Yardımcılığı görevine Ahmet Bolat’ı, Genel Müdür Ticari Yardımcılığı görevine de Abdullah Soner Akkurt'u atadı...

İşte Türk Hava Yolların'da atanan isimler

Türk Hava Yolları, Genel Müdür Yatırım ve Teknoloji Yardımcılığı görevine Ahmet Bolat’ı, Genel Müdür Ticari Yardımcılığı görevine de Abdullah Soner Akkurt'u atadı...

Türk Hava Yolları A.O. Yönetim Kurulu, Genel Müdür Yatırım ve Teknoloji Yardımcılığı görevine Dr. Ahmet Bolat'ın, Genel Müdür Ticari Yardımcılığı görevine de Abdullah Soner Akkurt'un atanmasını kararlaştırdı.

2005 yılında Türk Hava Yolları’nda Yatırım Yönetimi Başkanı olarak göreve başlayan Dr.  Ahmet Bolat  ayrıca Sun Express Hava Yolları’nda da 2011 yılı Haziran ayından bu yana Yönetim Kurulu üyesidir. THY Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji) Yardımcılığı’ na getirilen Dr.  Ahmet Bolat  lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Dr.  Ahmet Bolat, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği programlarında Stanford Üniversitesinden  Master ve Michigan Üniversitesinden de Doktora dereceleri almıştır. Michigan Üniversitesinde bir dönem ders verdikten sonra Kral Suud Üniversitesinde Doçent ve Profesör olarak öğretim üyeliği yapmıştır. Dr.  Ahmet Bolat'ın Hava Yolları ve Hava Limanları Operasyonları da dahil olmak üzere, Optimizasyon konularında uluslararası dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır.

2004 yılında Türk Hava Yolları’nda Uzman olarak  göreve başlayan Abdullah Soner Akkurt, Türk Hava Yolları’nda sırasıyla Uzmanlık, Mühendislik, Pazarlama ve Satış Bölge Müdürlüğü, Başkan Yardımcılığı ve Kargo Başkanı olarak görev yaptı. THY Genel Müdür (Ticari) Yardımcılığı görevine getirilen Abdullah Soner Akkurt, İstanbul Teknik Üniversitesinde Lisans ve Amerika Birleşik Devletlerinde Malzeme Mühendisliği dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Arçelik ve Assan Kibar Holding' de Ar-Ge Mühendisliği ve yöneticiliği yaptı. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim