• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Isuzu D-Max Pick-Up'a 3. kez ödül verildi

Isuzu D-Max Pick-Up'a 3. kez ödül verildi
Güçlü teknik özellikleriyle dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyan, toplam ihracatı 1 milyon adedi geçen Isuzu D-Max Pick-Up, Londra’da 3.kez “Van Fleet World” Ödülü’ne layık görüldü
Güçlü teknik özellikleriyle dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyan, toplam ihracatı 1 milyon adedi geçen Isuzu D-Max Pick-Up,  Londra’da 3.kez “Van Fleet World” Ödülü’ne layık görüldü. Bu kilometre taşına, 2003 yılında ihracatın başlamasının ardından 9 yıl 9 ayda ulaşıldı. 
 
2002 yılında, 1 tonluk pick-up modelinin üretimini, dünya çapında Pick-Up’ların en büyük pazarı Tayland’a taşıyan Isuzu, aynı yılda D-Max’i lanse etti. İç pazarda kazandığı çok sayıda prestijli ödülle Tayland’da en çok satan araçlardan biri haline gelen D-Max, ilgili tarihten bu yana dayanıklılığı, güvenilirliği ve yakıt ekonomisi ile ünlenerek dünya çapında 100’den fazla ülkenin takdirini kazandı.
 
BİRLEŞİK KRALLIK’TA 3. KEZ ÖDÜL ALDI
 
Isuzu D-Max, 21 Mayıs’ta Londra’da düzenlenen Van Fleet World Ödülleri’nde “En İyi Pick-up” seçilerek başarısını bir kez daha taçlandırdı. Alınan bu ödül ile D-Max, Birleşik Krallık’ta üçüncü kez ödül kazanmış oldu.
 
Van Fleet World Editörü, Isuzu’nun yeni D-Max Pick-Up ile dayanıklı, sağlam iş kamyoneti kimliğinden çıkarak geniş yelpazeli model ve özellikleriyle seri pick-up üretimine geçiş yaptığını belirtti. Isuzu D-Max’in, hem kişisel hem iş amaçlı kullanılmasının yanı sıra, kamunun da ilgisini çeken bu çeşitlilik ve özellikler, jüri üyeleri tarafından takdir edildi. 
 
Sürüş keyfi, güçlü performansı ve ekonomik yakıt tüketimi ile D-Max, jüri üyeleri tarafından Isuzu’ nun doğru yönde atılmış büyük bir adımı olarak nitelendirildi. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim