• BIST 9677.12
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Isuzu, Grand Prix takımı Aralık’ta yarışacak

Isuzu, Grand Prix takımı Aralık’ta yarışacak
Japonya‘da düzenlenecek I-1 Grand Prix Isuzu Teknisyenler Yarışması’nda Türkiye’yi Anadolu Isuzu Konya Yetkili Servisi Çelik Otomotiv temsil edecek.

Akademi Isuzu’da gerçekleştirilen “2011 Isuzu Yıldızı Teknisyenler Yarışması“ ile belirlenen Anadolu Isuzu Grand Prix takımı 5 – 9 Aralık’ta yarışacak.

Zamana karşı yarışan teknisyenlerin araçlar üzerindeki teorik bilgi ve pratik becerilerinin puanlandığı yarışmada, Eskişehir Yetkili Servisi Nuriş Otomotiv ikinci, İstanbul yetkili servisi Çelik Dizel de üçüncü oldu.

Teknisyenler Yarışması 2011 şampiyonu olan Çelik Otomotiv ödülünü Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay’dan aldı. Şampiyon teknisyenlerimiz Uğur Küçükbıyık ve Sedat Doğan’ı kutlayan Ablay, 20 ülkenin teknisyenlerinin de katılacağı I-1 Grand Prix Isuzu Teknisyenler yarışmasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, başarılı olmaları için şans diledi.

Anadolu Isuzu’nun Şekerpınar Fabrika bünyesinde bulunan Akademi Isuzu’da gerçekleştirilen yarışmada eleme sınavlarını başarı ile geçerek finale yükselen 8 yetkili servisten 5’i, ikişer kişilik ekiplerle mücadele etti.

Akademi Isuzu, yıl boyu düzenli eğitimleri ile daha verimli daha kaliteli hizmet anlayışını geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Editöre Not:

1983'te Isuzu ile lisans anlaşması yaparak o dönemin otomotiv sektöründe ilk Türk-Japon ortaklığını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, Temmuz 1984'te İstanbul Kartal'daki fabrikasında üretime başladı.

1999 yılında, yılda 13 bin 155 adet araç üretim kapasitesine sahip Gebze Şekerpınar’daki tesislerine taşındı.

Ürün kalitesinde Japon standartlarını hedef alarak hafif kamyon, kamyonet, midibüs, pick up gibi ticari araçların üretim, ithalat ve pazarlamasını yapmaktadır.

Anadolu Isuzu sadece küçük otobüs grubunda ürettiği araçlar için ihracat faaliyeti yürütmektedir. Şirketin ihracat faaliyetleri, çoğunluğu Avrupa Birliği üyesi olan 18 ülkeyi kapsamaktadır. Türkiye’den yapılan midibüs ihracatında önemli bir yere sahip olan Anadolu Isuzu, son altı senedir (2004-2009) Türkiye midibüs ihracatı lideri konumundadır*. 2009 yılında 565 adet araç ihraç eden Anadolu Isuzu, böylece Türkiye’den yapılan toplam midibüs ihracatının yüzde 53’ünü gerçekleştirmiş ve yakalanması zor bir başarıya imza atmıştır.

Yüzde 15’i halka açık bir anonim şirket olan Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ortaklık yapısı; yüzde 53.55’lik hisse ile Anadolu Grubu, yüzde 16.99 ile Japon Isuzu ve yüzde 12.74’lük payla Itochu Co.’dan oluşuyor. 700 çalışanıyla müşteri memnuniyetini şirketin temel görev ve sorumluluğu olarak benimseyen kurumun, ISO 9001-2008 Kalite Belgesi ve ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistem Belgesi bulunuyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim