• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Isuzu, IAA Fuarı'nda beğeni topladı

Isuzu, IAA Fuarı'nda beğeni topladı
Anadolu Isuzu, 63. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda, Novo Lux, Novociti Ultra, Citimark ve Turquoise serisi araçlarını tanıttı.

ISUZU IAA FUARINDA BEĞENİ TOPLADI

Anadolu Isuzu, 63. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda, Novo Lux, Novociti Ultra, Citimark ve Turquoise serisi araçlarını tanıttı.

Anadolu Isuzu, 22 – 30 Eylül tarihleri arasında Hannover’de gerçekleştirilen 63. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda, Novo Lux, Novociti Ultra, Citimark ve Turquoise serisi araçlarını tanıttı.

Türkiye’nin toplam küçük otobüs ihracatının yüzde 61’ini gerçekleştiren, ağırlıklı AB ülkeleri olmak üzere toplam 22 ülkeye ihracat yapan Anadolu Isuzu, Hannover Fuarı’nda biri özel tasarım olmak üzere üç modelini sergiledi. Geçtiğimiz yıl Belçika’da düzenlenen Busword Kortrijik Otobüs Fuarı’nda Novo Lux, Citimark ve Turquoise modelleri ile fuara damgasını vuran Anadolu Isuzu, 63. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda da toplu taşıma için özel olarak tasarlanan NOVOCITI ULTRA modeli ile görücüye çıktı.

Ablay: “Dünya Markası Isuzu Büyümeye Devam Ediyor”

Üretilen araçların sadece Türkiye pazarı için değil aynı zamanda Avrupa pazarı içinde tasarlandığını belirten Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay: “Yetkili satış ve satış sonrası hizmetleriyle bünyemize yeni katılan Almanya ve Avusturya toplam 24 olan bayilerimiz ile dünya standartlarında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Isuzu’nun ilk 7 aylık performansı ile ilgili bilgi veren Ablay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Anadolu Isuzu bu yıl 25 yılını bitirdi. Türkiye’nin küçük otobüs ihracatı yüzde 55’ini AB ülkesi olmak üzere toplam 24 ülkeye yapıyoruz. Türkiye pazarında ise ilk 7 aylık rakamlara göre aynı başarımızı tekrar ediyoruz. Küçük otobüste Türkiye pazarının lideriyiz.”

Konforu ile Adından Söz Ettiren “Novociti Ultra”

NOVO ailesinin 7.5 m uzunluğunda yepyeni toplu taşıma aracı Novocıtı Ultra şehir içi toplu taşımada güvenilir ve ekonomik çözümler sunuyor. 2001/85 Avrupa Direktiflerine tam olarak uygun bu modelde engelliler için engelli rampası, düşük basamak yüksekliği ile arka havalı süspansiyon sistemi sayesinde araç 60 mm alçalarak engelli kişilerin kolay iniş ve binişi sağlanıyor. Novocıtı Ultra ile arkası düztaban bir araç tasarlanmış ve müşterisinin beğenisine sunuluyor.

Avrupa’nın tercihi “Turquoise”

Anadolu Isuzu’nun kalitesi kanıtlanmış küçük otobüsü Turquoise, 190 beygirlik Euro5-EEV Common Rail motoru ile fuarda katılımcıların beğenisine sunuldu. 26–30 arası yolcu koltuğu kapasitesi bulunan Turquoise, yolcularına büyük bir otobüsün sunacağı tüm konforu sağlıyor.

Estetik görünümü ile rakipleri arasından sıyrılan Turquoise, kısa ve orta mesafeli seyahatler, turistik geziler ve personel/turist transferleri için ideal bir yol arkadaşı. Turquoise büyük otobüs kalitesinde seyahat konforu sunarken, bir minibüs kadar ekonomik ve kıvrak olmayı başarabiliyor. Turquoise, tüm sektörü, “orta”da olmanın sunduğu avantajlar ile tanışmaya davet ediyor

Şehir İçi Toplu Taşımacılıkta “Citimark”

Anadolu Isuzu, 9m segmentinde Citimark modeliyle de şehir içi toplu halk taşımacılığına hizmet veriyor. Arkadan motorlu tasarımı ile 9 metrelik Citimark, ferah içyapısı ve rahat iniş binişi sağlayan geniş kapılarıyla sürücüsüne kolaylık, yolcusuna konfor sağlıyor. Citimark kalitesi dünyaca kabul edilen 204 beygirlik Isuzu motoru ile daha güçlü, daha ekonomik ve daha çevreci. Euro-5-EEV emisyonlarını sağlarken DPD filtreleme sistemini kullanan Isuzu Motoru, ekstra katkı maddesine ve maliyetine gerek duymaz, sıcaklıktan etkilenmez ve bakım kolaylığı ile müşterisine kolaylık sağlıyor. Değişken kanatçıklı turbo dizaynıyla düşük devirlerde yüksek tork elde eden teknolojik motorda geliştirilmiş EGR (egzos gaz geri dönüşüm) sistemi kullanılıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim