• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Isuzu “N” serisi ile filoları gençleştiriyor

Isuzu “N” serisi ile filoları gençleştiriyor
N Serisi kamyonları ile sektörün önde gelen ismi olan Anadolu Isuzu, teslimatlarına devam ediyor.

 

Anadolu Isuzu Yetkili Satış Bayi Çetaş Otomotiv tarafından, meşrubat ve gıda sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Can Meşrubat Gıda’ya 6 adet N serisi kamyon düzenlenen törenle teslim edildi.
 
Yapılan teslim töreninde konuşan Anadolu Isuzu Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, N Serisi’ nin özelliklerine değindi. Gürler, sözlerini şöyle tamamladı: “Can Meşrubat Gıda ile çok eskilere dayanan ilişkimizi, 6 adet Isuzu NPR  alımı ile daha da güçlendirdik. Özellikle NPR10 ve NPR 3D tipi araçlarımızla gazlı içecek satış ve dağıtımı yapan firmalara; hacim, tonaj ve ekonomi avantajları sunuyoruz. Isuzu, sektörde bilinen  dayanıklılığı ve uzun motor ömrünün  yanı sıra sunduğu yakıt ekonomisi, parça bulunabilirliği, yaygın servis ağı ve uygun servis maliyetleri, EURO 5 çevre dostu motoru ile müşterilerimizin kuşkusuz ilk tercihi olmaya devam ediyor. Bu satışın gerçekleşmesinde emeği olan bayimiz Çetas Otomotiv’ e teşekkür ediyor ve yine bizi tercih eden Can Meşrubat Gıda ‘ ya hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Can Meşrubat Gıda firma sahibi Haydar Kaya ise “Teknolojinin gelişmesiyle beraber filomuzu yenilerken Isuzu’da karar kıldık. Hem müşterilerimize daha iyi hizmet vermek hem de günümüzün şartlarında daha ekonomik yakıt tüketimine sahip olduğu için, Isuzu N Serisi bize oldukça cazip geldi. Filolarımızı yenilerken bundan sonra Isuzu’yu tercih edeceğiz. Isuzu ihtiyaçlarımıza en iyi şekilde cevap veriyor” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim