• BIST 9431.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Isuzu N Serisi pazardaki liderliğini ilan etti

Isuzu N Serisi pazardaki liderliğini ilan etti
Japonya'da bir numaralı kamyon seçilen firma, Türkiye'de de hafif kamyon segmentinde 2010 senesini pazar lideri olarak kapamayı başardı.

ISUZU N SERİSİ LİDERLİĞİNİ İLAN ETTİ

Japonya'da bir numaralı kamyon seçilen firma, Türkiye'de de hafif kamyon segmentinde 2010 senesini pazar lideri olarak kapamayı başardı.

Dünyanın lider ticari araç dizel motor ve ticari araç üreticilerinden Isuzu, geçtiğimiz günlerde açıklanan Japonya ticari araç satış rakamlarına göre bir kez daha Japonya’nın 1 numaralı kamyon ve kamyonet markası oldu.

2010 yılı içerisinde Isuzu Japonya’da 1,5 ton istiap haddi ve üzeri kamyon ve kamyonet segmentinde 42.352 araç satarak %34 pazar payı ile liderliğe ulaştı.

Japonya’nın yanı sıra, Türkiye’de de satılan ve Şampiyon ismiyle de tanınan Isuzu N Serisi araçlar, Japonya’da kamyonet segmentinde 10 ve hafif kamyon segmentinde 3 senedir kimseye kaptırmadığı pazar liderliğiyle kalitesini bir kez daha ispat etti.

Türkiye’de Anadolu Grubu ortaklığı ile ilk Türk Japon otomotiv yatırımı olan Anadolu Isuzu Hafif Kamyon segmentinde 2010 senesini pazar lideri olarak kapamayı başardı. Sınıfının en çok tercih edilen aracı olan NPR farklı motor seçenekleri ve dingil mesafesi seçenekleri ile 8, 10 ve 12.5 ton toplam yüklü ağırlığı ile kullanıcılarının farklı taşıma ihtiyaçlarına cevap vermekte.

Isuzu N Serisi modelleri düşük yakıt tüketimleri, uygun satış sonrası giderleri, uzun bakım aralıkları ile her koşulda kullanıcısının yanında olmayı hedefliyor. Anadolu Isuzu 127 satış sonrası hizmet noktası ile yurt genelinde faaliyet gösteriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim