• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Isuzu'dan Alanya'ya 18 adet Citibus

Isuzu'dan Alanya'ya 18 adet Citibus
Akdeniz’in tarihi ve turistik şirin ilçesi Alanya, Anadolu Isuzu’nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığının simgesi haline gelen CITIBUS’larını büyük bir törenle teslim aldı.

ALANYA’YI CITIBUS’LAR TAŞIYACAK

Akdeniz’in tarihi ve turistik şirin ilçesi Alanya, Anadolu Isuzu’nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığının simgesi haline gelen CITIBUS’larını büyük bir törenle teslim aldı.

Filoya katılan 18 CITIBUS’un belediye alanındaki teslim törenine çok sayıda Alanyalı da katıldı.şölen havasında geçen törenin ev sahipliğini Anadolu Isuzu Antalya bayii ESAY Seyidoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göyük yaptı.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun belediye yetkilileri ile tam kadro katıldığı törende Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz  de hazır bulundu.

Tören, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay’ın konuşmasıyla başladı. “Böyle çağdaş bir anlayışa sahip oldukları için başta belediye başkanımız olmak üzere tüm Alanya halkını kutluyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Tamay, şunları söyledi:

“Isuzu CITIBUS otobüsler büyük otobüs kullanmanın mümkün olmadığı alanlara çözüm getirmesiyle belediyelerin  büyük otobüs kullanmanın mümkün olmadığı alanlara çözüm getirmesi ile belediyelerin büyük beğenisini topluyor. “En” lakabını hak eden CITIBUS’larla Alanya belediyesi artık bir adım önde. Isuzu CITIBUS’lar daha uzun, daha geniş, daha ekonomik ve sınıfının en yükesek yolcu kapasitesine sahip otobüsü olma özelliği ile belediyelerin gözdesi. Üstelik euro 5 emisyon standartlarına uygun 204 beygir motor gücüne sahip olması, alçak tabanı, engelli rampası ile tüm ihtiyaçları karşılıyor. Bu özellikleri ile Isuzu CITIBUS’lar tam da toplu taşımacılık hizmeti veren belediyelere göre. Alanya belediyesi’nin de kaliteli toplu taşımacılığa CITIBUS ile başlaması gurur verici.

“Artık Türkiye engelliler açısından çağdaşlaşıyor. Engelli dediğimiz zaman akla farklı şeyler geliyor ama engelli dediğimiz zaman yaşlısından çocuğuna , hamilesinden gerçekten yürüyemeyen o anda rahatsız olan insanlara kadar herkes anlamında düşünmek gerekir” diyen Tamay sözlerini şöyle sürdürdü: Türkiye’nin bu araçlara ve böyle bir genelgeye ihtiyacı vardı. Bunu sevinerek görüyoruz ki gerçekten çoğu belediyemizden öncelik olarak Alanya Belediyesi bu sisteme geçti. Hem çevreci olması hem de engelli dostu olması  bu araçların en önemli özelliği. Bu yüzden belki de en çağdaş en yeni model araçlar. Biz Alanya’ya görüşmelerimiz sırasında: “Satarken değil sattıktan sonra da bizi izlemeye devam edin” demiştik. Müşterilerimizin memnuniyetini gelecekte devam ettirmeye çalışacağız. Alanya’ya daha fazla CITIBUS girecek Alanya, bizim ilk göz ağrımız olacak. Aynı zamanda teslimatlar  Bursa’da da başladı Ve bu ay ve önümüzdeki aylarda da farklı şekilde devam edecek. Biz CITIBUS’la Türkiye’yi donatacağımıza inanıyoruz. Ekonomik olması, yakıt tasarrufunda bulunması ve çevreci olması açısından çok uygun araçlar olduğunu belirtmek isterim. Bu araçların önümüzdeki yıllarda başarısını daha da arttıracağını düşünüyoruz. Ben Alanya Belediyesi'nin Türkiye’nin ideal araçlarını seçtiğini düşünüyor ve bu tercihten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek belediyemize gerekse müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz İnşallah Allah bizi utandırmaz"

2.20120329160115.jpg

3.20120329160126.jpg

4.20120329160135.jpg

5.20120329160203.jpg

Haber ve Fotoğraflar: Fatih Akal - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim