• BIST 9798.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Isuzu'nun D-Max'ına ödül

Isuzu'nun D-Max'ına ödül
D-Max, İngiliz Vansa2z.Com sitesinin üst üste üçüncü kez verdiği "Vans A2Z Awards 2015" ödülüyle tekrar Yılın Pick up'ıseçildi.


Anadolu Isuzu'nun Gebze'de ürettiği D-Max, İngiliz Vansa2z.Com sitesinin üst üste üçüncü kez verdiği “Vans A2Z Awards 2015” ödülüyle tekrar Yılın Pick up’ıseçildi.
 Isuzu D-Max, İngiltere’deki  VansA2Z.comsitesinin her yıldüzenlediğiYılın Pick up’ıödülüneüçüncü kez layık görüldü.İngiliz kullanıcılar arasında oldukça popüler olan D-Max, Yılın Pick up’ıödülünü jürinin övgüleri eşliğinde 163 beygirli, 2.5 litrelik çift turbo motoru ve alanında öncü 125 bin mil/ 5 yıl garantisiyle üçüncü kez kazandı.
 VansA2Z.com editörü Neil McIntee, Isuzu’nun söz konusu başarısı hakkında şu yorumlarda bulundu;
 "D-Max'in İngiltere'ye geldiğinden beri her yıl bu ödülü alması büyük bir başarıdır. Isuzu D-Max, sadece işini yapmaya odaklı bir araç. İşte bu da Yılın Pick up’ı ödülünü bu sene de almasının nedeni."
 Isuzu İngiltere Genel Müdürü William Brown ise: "Bu bizim için yeni yıla çok iyi başlamamızı sağladı. D-Max beklentileri aşmaya devam ediyor. Geçen yılki rekor satış başarımız, ödüllerin artmasıyla birlikte bize şunu söylüyor: D-Max'in güçlü yanları ve off road yetenekleri, binek araç özellikleriyle birleşti. Eminiz ki D- Max, yeni ödüller kazanmak ve daha fazla rekor kırmak için gereken her şeye sahip" dedi.
 
Isuzu D-Max, elbette Türkiye pazarında da iddialı. İlk kez 2014 yılı Şubat ayında Türkiye’ de seri üretimine başlanan Isuzu D-Max, 2014 yılını segment ikincisi olarak bitirdi. Bu başarısını 2015 yılında da sürdüren Isuzu D-Max, kanıtlanmış dayanıklılığı, üstün performansı ve düşük yakıt tüketimi ile başarısını sürdürmeye devam ediyor.Aynı zamanda Isuzu D-Max, Avrupa pazarında en iyi satış grafiğine sahip ikinci ülke ve üretim yapılan ilk ve tek ülke konumunda.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim