• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Iveco, 15 adet Stralis AT 450'yi teslim etti

Iveco, 15 adet Stralis AT 450'yi teslim etti
Iveco’nun İstanbul bayilerinden Iveco Otomotiv, Network Global Lojistik’e 20 adetlik partinin ilki olan 15 adet Stralis AT 450'yi teslim etti.

Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu, ağır vasıta satış temsilcisi Turgay Demirbilek, Network Global Lojistik ortağı Mustafa Manaz ve filo müdürü Ayhan Demirkapılı’nın hazır bulunduğu teslimat töreninde Ömer Bursalıoğlu bir konuşma yaparak Network Global Logistics ile olan ilişkilerinin uzun vadeli olduğunu, Network Global Logistics’i  satış sonrası hizmetlerinde de yalnız bırakmayacaklarını belirtti. Ömer Bursalıoğlu “Network Global Logistics’in Iveco Stralis’i tercih nedeni sadece aracın ekonomisi ve konforu için değildir, aynı zamanda satış sonrası hizmetlerimize olan güven de tercihlerinde etkin  rol oynamıştır” dedi.

"AVRUPA'DAN ASYA'YA KOMBİNE HİZMET"
 
Network Global Lojistik firma ortağı  Mustafa Manaz ise şunları söyledi; ”Network Global Lojistik proje ve ağır yük taşımacılığı alanında 45 adet Lowbed ve Tenteli aracı ile faaliyet göstermekde olup Avrupa’dan Asya ülkelerine kombine lojistik hizmeti vermektedir. Avrupa ve Asya da bulunan ofislerimiz, tecrübeli ekibimiz ve  müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile her geçen gün büyüme katsayımızı arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Özelikle ağır ve gabari dışı yükleri karayolu, denizyolu, demiryolu kombine taşıma metodlarına göre rekabetçi fiyatlar ile müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu sürece bağlı olarak artan ekipman ihtiyaçlarımızın seçiminde; öncelikle güvenli, çevreci ve ekonomik yakıt tüketimini göz önüne alıyoruz. Müşteri odaklı, hızlı, kaliteli 7/24 servis anlayışından dolayı Iveco’ya güveniyoruz. Iveco ile hem yolda hem de rekabetin önünde olacağımızı biliyoruz”
 
Teslim edilen Stralis’lerin hepsinin Euro 5 Cursor 450 HP motoru bulunuyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim