• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Iveco bir günde toplam 50 araç teslim etti

Iveco bir günde toplam 50 araç teslim etti
Iveco Istanbul yetkili satıcısı ve servisi Istanbul Fiat bir günde üç müşterisine toplam 50 adet araç teslim etti.

 

111.Iveco’nun teslimatının yapıldığı törende konuşan, T&T Lojistik sahibi Selçuk Belga, ‘parsiyel taşımacılık, proje taşımacılığı ve ofis büro taşımacılığında 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren T&T Lojistik’in özellikle telekomünikasyon alt yapı taşımacılığı, sanayi mamulleri taşımacılığı, tehlikeli madde taşımacılığı, akü taşımacılığında hizmet vermeye ve büyümeye devam ederken, Iveco ile yoluna devam edeceğiz’ dedi.
 
Belga: Servis hizmetindeki kaliteden dolayı Iveco’yu tercih ettik
 
Selçuk Belga satın almış oldukları araçlar hakkında bilgi verdi: 24 adet Iveco Daily Kamyon 7 ton ve 4 adet - Eurocargo araçlarla filolarındaki Iveco sayısının 111 adede ulaştığını 3,5 tondan 40 ton a kadar tüm segmentlerde işe göre araç tedariki sağlamasından, düşük yakıt tüketiminde öncü olmasından dolayından ve İstanbul Fiat’ın vermiş olduğu servis hizmetindeki kaliteden dolayı Iveco’yu tercih ettiklerini belirtti.
 
Kurşunoğlu: Iveco, lojistik sektöründe vazgeçilmez bir oyuncudur
 
Teslim töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu ise şunları söyledi ; ‘Bugün T&T Lojistikle 4 yıldır devam eden iş ortaklığımızdaki önemli bir gün… T&T Lojistik e 111. Iveco aracımızı teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyanın en büyük motor üreticilerinden biri olan Iveco’ nun, T&T Lojistiğe sunduğu alternatif motor seçenekleri, farklı ölçülerdeki orijinal dingil mesafeli araçları ile farklı şasi boyları ve yüksek hacimli kasa ölçüleri, Iveco’nun lojistik sektöründe vazgeçilmez ve büyük bir oyuncudur, T&T Lojistik’le olan ticari ilişkilerimiz yeni Iveco araçlarla bir kez daha kanıtlanmıştır’
 
Operasyonel çözümler, yeni değerler
 
My Logistics’e 14 adet otomatik şanzımanlı Iveco Daily 7 ton kamyonun teslim edildiği törende konuşan My Logistics firma sahibi Abbas Akbal, ağırlıklı olarak Marmara Bölgesi’nde taşımacılık yaptıklarını belirtirken, firmalarının vizyonunu lojistik taşımacılık alanına yönlendirdiğini, bu doğrultuda kurumsal, taşımacılıkta gelişmiş, ekonomik ve değişik operasyonel çözümler üreterek taşımacılığa yeni değerler kattığını ifade etti.
 
Kurşunoğlu: Markamızdaki özel yerini koruyacak
 
Törende konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu,’My Logistics sektörün öncü firmalarından biri olarak her zaman markamızdaki özel yerini koruyacaktır” dedi.
 
Gül: Iveco ile filomuzu daha da güçlendireceğiz
 
Unilever ve Fritola başta olmak üzere birçok distribütörlüğü bünyesinde barındırmaktadır Zirvegül Gıda filolarını 8 adet daha Iveco Daily 35c13cc3750wb. kamyonet araçla güçlendirdi. Zirvegül Gıda sahibi Şefik Gül, özelikle şehir içi dağıtımda, 2.2 litre motor hacmi ve 126hp gücündeki Iveco Daily ile düşük yakıt tüketiminde verimliliklerini artırdıklarını söyledi. Ayrıca ‘Iveco’daki ürün çeşitliliği ile distribütörlüğünü yaptığımız tüm markalarda, tek marka araç ile bakım onarım hizmetlerinde verimliliklerini arttırdıklarını ve uzun vadede yolumuza Iveco ile devam ederek, filomuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz ‘dedi.
 
Kurşunoğlu: Bizim için gurur verici
 
Teslim töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç genel müdür yardımcısı Koray Kurşunoğlu şunları söyledi, ‘Unilever, Fritolay, Eti, Ülker vb. büyük gıda distribütörlerindeki Iveco filoları çok kısa zamanda büyük adetlere ulaştı. Bu Iveco markasına olan güvenin ve inancın en büyük göstergesidir. Zirvegül Gıda da sektörünün öncü firmalarından olup yoluna Iveco ile devam ediyor olması bizler için gurur vericidir’
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim