• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Iveco, yeni Stralis Hi Way'i tanıttı

Iveco, yeni Stralis Hi Way'i tanıttı
2013 yılının kamyonu seçilen yeni Iveco Stralis Hi Way bugün İstanbul’da düzenlenen bir tören ile tanıtıldı.

 

Stralis Hi-Way  tanıtım toplantısında konuşan Maurizio Manera , aracın müşterilerine yeniliğin, daha iyi bakımın  ve doğrudan fiyat avantajının doğru kombinasyonunu sunduğunu söyledi.
 
Maurizio Manera, “Iveco yeni  STRALİS  Hi-Way ile  şirketlerin  toplam sahip olma (TSO) maliyetini azaltma stratejisini güçlendiriyor. STRALİS Hi-Way azalmış yakıt tüketimi, daha düşük bakım giderleri, iyileştirilmiş sürücü kabini ergonomisi ve sürücü konforunun yanı sıra optimal operasyon yönetimini de sağlıyor.  STRALİS  Hi-Way tamamıyla yeniden tasarlanan bir sürücü kabininin yanı sıra daha ileri ve bütünleştirilmiş bir tematik sistem, iyileştirilmiş bir yol güvenliği uygulaması sunuyor.  Yeni Stralis Hi Way’e  6 milyon kilometreyi aşan yaygın kalite ve güvenilirlik testleri ve gerçek yol sürüşü koşullarında 11 milyon kilometre deneme sürüşü uygulandı. Yeni STRALİS  Hi-Way İspanya’nın Madrid kentindeki Iveco ağır vasıta fabrikasında üretiliyor. Bu merkez, kısa bir süre önce, elde edilebilecek en yüksek skorlardan biriyle, prestijli Dünya Fabrika Sınıflaması (DFS) programında gümüş madalya ile ödüllendirildi. Bu program atıkların uzaklaştırılması ve zararsız hale getirilmesi üzerine odaklanıyor ve çalışma yeri düzeni, kalite, sürdürülebilirlik ve lojistik konuları dahil 20 kriterin uluslararası değerlendirmesine dayanıyor” şeklinde konuştu.
 
Daha az yakıt tüketimi
 
Yeni Stralis Hi Way etkinlik, kalite ve müşteri değerlerinde yeni standartlar getiriyor diyen Iveco Orta ve Ağır Vasıtalar Ürün Müdürü Tarkan Özyönüm, Stralis Hi Way’in daha az yakıt tüketimi ve daha yüksek ergonomi ile güvenli bir sürüş sağladığını ifade etti.
 
Toplam sahip olma maliyetinin azaltıyor;
 
-Daha az yakıt tüketiyor,
 
-Daha yüksek bir ergonomi, konfor ve tasarıma sahip sürücü kabini sunuyor,
 
-Artırılmış yol güvenliği sağlıyor,
 
Yeni STRALİS bugünün ve geleceğin ağır yük taşımacılığı sektöründe üst düzeyde rekabete imkân tanıyan bir seçenek sunuyor.
 
Yeni araç müşteriye daha fazla değer ve  Iveco güvenliği ile sürdürülebilir kullanım ve çok temiz bir egzost emisyonu sağlıyor.
 
Yeni Stralis Hi Way’deki innovativ yenilikler;
 
Yeni STRALİS  Hi-Way daha düşük yakıt tüketimini ve harika performansı garantileyen Euro 5 ve Euro 6 FPT Industrial Engines Cursor ile donatıldı.
 
Dikkatlice yeniden tasarlanan STRALİS Hİ-Way sürücü kabininin iyileştirilmiş ergonomisi ve konforu bayi ve müşterilerimizle yakın işbirliğin bir  ürünü.  Kabinin yeniden tasarımı diğerlerinin yanı sıra yeni bir merkezi radyatör ızgarası,  yeniden tasarlanan yan hava deflektörleri, yeni tampon tasarım aerodinamik özellikleri iyileştirerek yakıtın daha etkin kullanılmasını hedefliyor.
 
Yeni STRALİS Hi-Way var olan bütün operasyonlar ve filo yönetim ihtiyaçları için bütün dünyada geçerli taşımacılık  servis çözümlerinin yanı sıra opsiyonel olarak  benzersiz IVOCONNECT “Sürüş Stili Değerlendirmesi” fonksiyonunu da sunuyor. Bu benzersiz IVECO sistemi tek bir ekran ile eğlence , navigasyon, sürüş desteği ve filo yönetim hizmeti ve IVECONNECT FLEET ile filo yönetimi hizmeti sunuyor.
 
Yeni STRALİS  Hi-Way  piyasadaki en gelişmiş elektronik sistemleri Fren Yardım fonksiyonu ile donatılmış EBS’yi sunduğu gibi, opsiyonel  olarak Şerit Takip Sistemi, ESP, Adaptive Crusie Control, Gündüz Farları , yeni Sürücü Dikkat Desteği fonksiyonlarını da sunuyor.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim