• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Iveco’dan Can Varil’e 8 adet Eurocargo

Iveco’dan Can Varil’e 8 adet Eurocargo
Iveco İzmit yetkili satıcısı Karataş Otomotiv, Can Varil’e 8 adet Iveco Eurocargo kamyon teslim etti.

Iveco İzmit yetkili satıcısı Karataş Otomotiv, Can Varil’e 8 adet Iveco Eurocargo kamyon teslim etti.

Teslim edilen araçlar 12 ve 15 ton olmak üzere farklı azami yüklü ağırlığa sahip. Can Varil tesislerinde düzenlenen törende bir konuşma yapan firma sahibi ve aynı zamanda genel müdürü Can Mustafa Taştan, “1976 yılında kurulan Can Varil, yenilenmiş varil ve IBC tankı sektöründe mevcut kapasitesini günden güne artırarak bugün varil sektörünün liderleri arasında kendi sektörünün yıldızı olmuştur. Yenilenmiş ambalajların çevre koruması ve ülke ekonomisine katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Bu bilinçle hareket eden Can Varil Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan çalışma izni de almıştır. Müşterilerimizden topladığımız kullanılmış varilleri ve IBC’leri Çevre ve Orman Bakanlığının denetiminde, çevre yasaları ve bilincine uygun olarak ileri teknoloji yardımıyla ve kendine has yöntemlerle işlediklerini ve ekonomiye yeniden kazandırıyoruz” diye konuştu.
 
Sektörün en eski firmalarından biri olduklarını belirten Şirket Müdürü ve ortağı Oktay Şükrü Taştan ise “Iveco araçları işimize uygun tüm uzunluktaki araçları tek bir markada ve rakiplerine göre daha uygun bir ilk alım maliyeti sağlayarak vermesinden, düşük yakıt tüketimi, servis kolaylığı ve Karataş satış müdürü Cemal  Bey’in sipariş aşamasından, araç teslimatına kadar göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı tercih ettik” dedi.
 
Teslim töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, “Bizim için yeni ve çok değerli bir iş alanı olarak gördüğümüz ‘Varil Geri Dönüşümü’ sektörünün öncü firması olan Can Varil’e 8 adet Eurocargo teslimatı yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle bu teslimatla beraber aynı sektördeki değişik firmalardan da 7 adet daha sipariş almamız doğru ürün ve fiyatla piyasada var olduğumuzun en büyük göstergesidir. Araçlarımızın yakıt tüketimi,servis ve yedek parça kolaylığından bahsetmek istemiyorum,çünkü bunları ve daha fazlasını sağlamasaydık şu an orta sınıf kamyonda yüzde 30 gibi yüksek bir pazar payını yakalayamazdık.Bu teslimattan da anlaşıldığı üzere,müşterilerimiz eski alışkanlıklarını bir kenara bırakıp artık işine özel araç alma isteği içinde.Gelecekte ve hatta bugün bile taşımacılık,nakliye ve lojistik sektöründe çok daha fazla karşılaşmayı beklediğimiz ‘işe özel araç’ tercihleri,büyük ve çok çeşitli ürün yelpazemizden dolayı, bizim rakiplerimizin hep 1 adım önünde olmamızı sağlayacak” ifadelerini kullandı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim