• BIST 9733.92
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Iveco’dan Ünkar Nakliyat’a 5 Stralis çekici

Iveco’dan Ünkar Nakliyat’a 5 Stralis çekici
Türkiye’nin önemli uluslararası ve yurtiçi lojistik firmalarından biri olan Ünkar Uluslararası Nakliyat yatırımlarına Iveco ile devam ediyor.

Türkiye’nin önemli uluslararası ve yurtiçi lojistik firmalarından biri olan Ünkar Uluslararası Nakliyat  yatırımlarına Iveco ile devam ediyor.

Ünkar tesislerinde düzenlenen  teslimat töreninde Ünkar Ulus Nak  Yönetim Kurulu Başkanı Tayçin Üner, Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı  Maurizio Manera ve Iveco Otomotiv Genel Müdürü  Ömer Bursalıoğlu  hazır bulunmuşlardır.

Ünkar Uluslararası Nakliyat 30 yılı aşkın süredir Uluslararası Taşımacılık sektöründe 400’ü aşkın yarı römork ve çekiciler ile  Kara Nakliyesi, Kombine taşıma ,Gümrükleme, Antrepo hizmetleri, Avrupadaki Geniş acenta ağı ve Dünya geneline Denizyolu, Havayolu ve Demiryolu taşımacılığı ile müşterilerimize hizmet vermektedir.  Ünkar Karayolu Taşımacılığı, Demiryolu Taşımacılığı, Denizyolu Taşımacılığı, Havayolu Taşımacılığı, Gümrük ve Antrepo konularında hizmet vermektedir.

Bugünün piyasa  şartlarında ağır maliyetlerin karşısında aracın özeliklerine paralel  olarak fiyat – verim – çevre ekseninde en makul maliyeti yakaladıklarını belirten Ünkar Yönetim Kurulu Başkanı Tayçin Üner Iveco Otomotiv Tic.A.Ş’ye  gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmiştir.

Törende konuşan Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu yeni Stralis satışlarının hızlanan bir ivme ile artmaya devam ettiğini zira kullanıcıların toplam sahiplik maliyetinden son derece memnun olduklarını ifade etmiştir. Bursalıoğlu  Ünkar’ı çok önem verdikleri satış sonrası hizmetlerinde de yalnız bırakmayacaklarını ifade etmiştir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim