• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

İzmir GEMİMO Genel Kurulu yapıldı

İzmir GEMİMO Genel Kurulu yapıldı
Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) İzmir Şubesi Genel Kurulu 15.02.2014 günü İzmir Liman Başkanlığı Denizci Evi'nde yapıldı.

Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) İzmir Şubesi Genel Kurulu 15.02.2014 günü İzmir Liman Başkanlığı Denizci Evi'nde yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Bora Kayacan'ın hoş geldiniz konuşması ile başlayan Genel Kurulda GEMİMO üyesi Doç. Dr. Kpt. Selçuk Nas Divan Kurul Başkanlığına oy birliği ile seçildi.

Genel Kurula 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güldem Cerit, Denizcilik Fakültesi'nin Denizci Akademisyenleri, Gemi Makina İşletme Mühendisliği Bölümü son sınıf genç denizcileri , İstanbul GEMİMO Başkan Yardımcısı Mehmet Akça ve İzmir'li üyeler katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ve merhum denizciler için yapılan saygı duruşundan sonra hep birlikte İstiklal Marşımız söylendi. 9 Eylül Üniversitesi Deniziclik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Güldem Cerit Gemimo İzmir'e başarılar dileyen kısa bir konuşma yaptı.

Gündem maddelerine devam edilerek, faaliyet ve mali raporlar okundu, ibra edildi. Yönetim ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri, başvuruları ile belirlendi. İstanbul'dan Gemimo Başkan Yardımcısı Mehmet Akça GEMİMO faaliyetleri, üyelerin hakları ve kazanılacak yetkilerle ilgili bilgileri içeren bir konuşma yaptı. Dilek ve temennilerde; İlhan Çoşkuner Aliağa gemi geri dönüşüm bölgesinde Gemimo İzmir'in tespit, survey, hakem, bilirkişilik vb. konularda gerekli kanuni girişimleri yaparak etkin olmasını istedi. Mustafa Nuran ve Bora Kayacan Gemimo İzmir'in daha verimli çalışabilmesi için görüşlerini belirttiler.

Gemimo İzmir Kurucu ve 1. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Toros; Yeni yönetimin özellikle İzmir- Aliağa'da TMMOB Gemimo İzmir olarak; Valilik, Belediyeler, Sanayi, Ticaret odalarına, adli makamlara toplantılar, ziyaretler yaparak, varlığını vurgulamasını, bölgeye, üyelerinin bilgileri ve çalışmaları ile hizmet vermesi gerektiğini belirtti.

TMMOB GEMİMO İzmir Şubesi'nin bir ihtisas oda olması nedeniyle gerekirse, kanuni yollardan haklarını istemesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi, Artık centilmenliği bırakıp meydanı çıkma denizcilere bırakmamak için her üyenin çalışması, çabası gerekir dedi.

16.02.2014 pazar günü DEFAMED_GEMİMO İzmir binasında yapılan seçimde;

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Hakkı Toros, Bora Kayacan, Ali Karakurt, Zafer Karaöz, Onur Tongul, Mustafa Nuran, Serdar Özkaya

Yedek üyeliklere;

Durmuş Ünüvar, Göksenin Eroğul, İlhan Çoşkuner, Levent Köleteli, Oğuz Arbun, Taner Özüdoğru, Savaş Pehlivan,

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine;

Ensar Yurci, Yusuf Civelek, Bülent Uysal

Yedek üyeliklere;

Cem Sokman, Ülkü İğcioğlu, Güven Duran seçildiler.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim