• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

İzmir'de balık avı turları düzenlenecek

İzmir'de balık avı turları düzenlenecek
Çeşme Esnaf Odası Başkanı ve yat işletmesi sahibi Mustafa Cenger, İzmir'de balık avı turları düzenleyeceklerini belirtti.

İzmir'de balık avı turları düzenlenecek

Çeşme Esnaf Odası Başkanı ve yat işletmesi sahibi Mustafa Cenger, İzmir'de balık avı turları düzenleyeceklerini belirtti.

Cenger yaptığı açıklamada, İzmir şehir merkezi çıkışlı olarak balık avı turları düzenleyeceklerini söyledi. Hafta sonları düzenleyecekleri ve Konak Pier'den başlayacak balık avı turları ile İzmir turizminde farklı bir sayfa açacaklarını ifade eden Cenger, 'İzmir'in en güzel sahili Kordon, ama baktığınız zaman boş duruyor. Önümüzde bir de İstanbul örneği var. Boğazda her gün onlarca tekne ile gezi turları ve çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. Ama İzmir'de böyle bir şey yok. İzmir'de böyle bir eksik var. Deniz, teknelerle ve yatlarla güzel. Yapacağımız organizasyonlarla yeni bir sayfa açacağımızı düşünüyorum' diye konuştu.

Yaz sezonunda Çeşme'de hizmet verdiklerini de belirten Mustafa Cenger, 180 kişi kapasiteli tekneleri ile gerek iş toplantıları, gerekse balık avı turları ile İzmirlileri denizle tanıştıracaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

'Bizler denizde bir hizmet sektörüyüz. İzmir Körfezi'ne baktığımız zaman potansiyeli görüyorum. Ancak bu potansiyele hizmet verecek bir sektör yok. Bugüne kadar desteklenmemiş. Biz bu saatten sonra kendimiz için değil de bölgemiz için bir şeyler yapmak istedik. Kış sezonunda teknelerimiz boş olarak bağlı duracağına hem arkadaşlarımıza istihdam sağlayacağız hem de bu potansiyeli değerlendireceğiz. İzmir'in en güzel sahili Kordon ama baktığınız zaman boş duruyor. Hiçbir şekilde kullanılmamış. Hatta terk edilmiş bir yer gibi. Gündeme geldiği tek konu ise seyir terasları. Önümüzde bir İstanbul örneği var. Boğazda bir çok gezi teknesi ile çeşitli turlar düzenliyor. Boğazda sürekli bir deniz trafiği var. İzmir'de ise yalnızca vapurlar çalışıyor. İstanbul'da insanlar boğazı ve denizi yaşıyorlar. Balık avı turları konusunda iddialıyız. Toplantılar, iş görüşmeleri ve balık avı turları ile yeni bir sayfa açacağımızı düşünüyorum.'

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim