• BIST 9679.8
  • Altın 2480.672
  • Dolar 32.4346
  • Euro 34.4529
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

İzmir'de, GEFCO Türkiye jüri ve eğitmen olarak yer aldı

İzmir'de, GEFCO Türkiye jüri ve eğitmen olarak yer aldı
İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından yapılan '6. Üniversite-Sanayi İşbirliği'nde Lojistik Proje Uygulamaları' etkinliğinde GEFCO Türkiye eğitmen ve jüri olarak hazır bulundu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen ve sene boyunca öğrencilerin firma temsilcileri ve akademik danışmanlar ile birlikte yürüttükleri bitirme projelerinin sunumlarının yapıldığı “6. Üniversite-Sanayi İşbirliği’nde Lojistik Proje Uygulamaları” etkinliğinde GEFCO Türkiye İzmir Şube Müdürü Cahit Arlı jüri olarak yer aldı. Gün boyu süren ve İngilizce olarak gerçekleştirilen sunumların dinlenildiği ve objektif bir bakış açısı ile değerlendirildiği etkinlikte öğrenci ve projedeki firma yetkililerine GEFCO Türkiye “Trainee Rotation” programı ile de ilgili bilgi verildi.

"Trainee Rotation" projesi ile lojistik alanında nitelikli işgücü

GEFCO Türkiye tarafından 2011 yılında geliştirilen  “Trainee Rotation” projesi kapsamında; sektöre nitelikli istihdam sağlamak üzere lojistik alanında kariyer hedefleyen, inisiyatif alabilen, ticari bakışı yüksek ve sektör gelişmelerini yakından takip eden adaylar seçiliyor.

İş başında eğitim yaklaşımı

"Trainee Rotation” projesi kapsamında, adaylar gelişim alanları dikkate alınarak 6 ay ile 1 yıl arasında değişen rotasyon programı kapsamında operasyon ve satış departmanlarında çalışıyor. İlk aşamada 5 genç yeteneğin işe başladığı proje kapsamında iş başında eğitim yaklaşımı ile iş süreçlerini öğreniyorlar. Proje için seçilen adaylar eğitimin sonunda o anda ihtiyaç duyulan çeşitli pozisyonlara atanıyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim