• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İzmir'de ISPS Kod Tatbikatı yapılacak

İzmir'de ISPS Kod Tatbikatı yapılacak
Denizcilik Müsteşarlığı koordinasyonunda; İzmir'de "Gemi ve Liman Güvenliği (ISPS Kod) İzmir 2010 Tatbikatı" gerçekleştirilecek.

Gemi ve Liman Güvenliği Tatbikatı yapılacak

Denizcilik Müsteşarlığı koordinasyonunda; İzmir'de "Gemi ve Liman Güvenliği (ISPS Kod) İzmir 2010 Tatbikatı" gerçekleştirilecek.

Denizcilik Müsteşarlığı koordinasyonunda; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile birlikte 25 Ekim 2010 tarihinde İzmir'de "Gemi ve Liman Güvenliği (ISPS Kod) İzmir 2010 Tatbikatı" gerçekleştirilecek.

Deniz yoluyla olabilecek güvenlik tehditlerinin önlenmesi ve karşı tedbirlerin geliştirilmesi için, uluslararası sefer yapan gemiler ve bu gemilere hizmet veren liman tesislerine yönelik olarak oluşturulan Uluslararası Gemi ve Liman Tesisi Güvenliği (ISPS) Kodunun Türk Bayraklı gemilerde ve Türkiye'nin deniz yetki alanı içerisinde yer alan liman tesislerinde etkin olarak uygulanmasını, yapılacak faaliyetlere ilişkin uygulama usul ve esaslarının belirlenmesi, Kod'un uygulayıcıları arasında koordinasyon ve işbirliğini de içeren bir uygulama sisteminin sağlanması amacıyla söz konusu yönetmeliğin yayımlandığı belirtildi. Alsancak liman tesislerinde yapılacak olan ilgili (ISPS KODU) tatbikatı Saat 09:00 daki kayıt işlemlerinden sonra protokol konuşmaları ve tatbikat bilgilendirmesi ile devam edecek olan program saat 10:45 de tatbikatın gösterimi ile bitecek. Saat 13:00 da verilecek kokteylden sonra da sona erecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim